Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak Justin-nal?
Ez a fas***opó b*zi kúrvára idegesít, hogy mit csinál ezzel a gyönyörű csajjal [link]
Mit tanácsoltok? Mennyek verjembe a pofáját?
Azert legtehetsegesebbnek nem neveznem... de ezt nem miatta, ezt egyszeruen nem lehet kijelenteni senkirol... es elegge mediatolt... a media nelkul sehol nem lenne... ahogy amerikaban szinte egyik zenesz, vagy "zenesz" sem:/
a magam reszerol en nem irigykedek ra, borzalmas elete lehet:S fingani se hagxjak egyedul, folyton szerepet kell jatszania... gyakorlatilag nincs maganelete, nincs onallo szava, csak az amit megengednek neki, hogy mondjon... nincs elete... van penze... mit irigyeljek rajta? Van szep baratnom nekem is, szamomra kenterbe veri ezt a selenaakarkit... nincs sok penzem, de amire kell, arra van... mi kell meg? Nincs hova irigykedni vagy feltekenynek lenni, gyanitom, hogy nekem nyugodtabb, kiegyensulyozottabb, es boldogabb eletem van, mint neki:/
Ugye azt írtad hogy te még fiatal vagy egy csajhoz...nem tudom pontosan hány éves vagy,de biztos vagyok benne hogy amit Selly iránt érzel az nem szerelem....egyszerűen csak tetszik és rajongsz érte!!!
Egyébként megértelek mert nekem is voltak már ilyen fellángolásaim..de inkább próbálj egy olyan emberre koncentrálni aki nem ilyen elérhetetlen,mert ha mindig azt várod hogy hátha valami csoda folytán találkozol vele és egymásba szerettek akkor meg azt nem fogod észrevenni aki a közeledben van..!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!