Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak Justin-nal?
Figyelt kérdés
Ez a fas***opó b*zi kúrvára idegesít, hogy mit csinál ezzel a gyönyörű csajjal [link]
Mit tanácsoltok? Mennyek verjembe a pofáját?
2014. márc. 11. 23:22
11/45 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye, csak ha értelmesebben elmondanád, akkor megérteném
2014. márc. 11. 23:30
12/45 anonim válasza:
Bocs de nem vagyok tanítónéni, hogy mindent a szádba rágjak. Inkább művelődjél még egy kicsit, hogy egy kis értelem is szoruljon beléd, és ne ilyen baromságokkal foglalkozz hogy zsüsztin bíbörke épp milyen csajjal kavar, és hogy ez téged mennyire de milyen nagyon bosszant. Majd ha ezzel megvoltál gyere vissza a kérdésedhez és rádöbbensz, milyen ostoba voltál. :(
13/45 anonim válasza:
Feldobtál egy magaslabdát, kérdező. Miért, mit mondjanak rád, amikor állítólag egy fényképbe vagy szerelmes? Tőled ezer érföldekre valaki ölelget valakit, akikhez egyébként az égvilágon semmi közöd. És itt vonyítasz nekünk, hogy szerelmes egy jpg fájlba. Még csak le se hülyézzenek ezért? Hanem? Mit mondjanak?
14/45 A kérdező kommentje:
Nekem nem Justin kell, hanem Selena. Ba*zki
2014. márc. 11. 23:35
15/45 anonim válasza:
Kész :'DDD ennyi jött le abból, amit mondtam?
Akkor nem csak, hogy totál félreértettél de tényleg igazam van ami szomorú. :(
16/45 A kérdező kommentje:
Nem a képbe vagyok szerelmes, hanem Selenába. basszus itt mindenki hülye?
2014. márc. 11. 23:36
17/45 anonim válasza:
A szomorú hír: nem, egyedül csak te vagy az. :/
18/45 anonim válasza:
ti ketten megtaláltátok egymást..
19/45 A kérdező kommentje:
Hát az tudom. Ti még nem voltatok sztárba szerelmes? Én már kb egy éve bele vagyok zúgva
2014. márc. 11. 23:39
20/45 anonim válasza:
Mi már nem járunk az oviba, hogy sztárokba legyünk szerelemesek. Mi igazi nőkbe vagyunk szerelmesek, akikkel forró éjszakáink vannak, és már régen nem egy fotóra verjük a szerszámunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!