Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek az iylen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek az iylen srác nyomi?

Figyelt kérdés

Jobban szeretem az olyan számokat amiknek van mondani valójuk.

Pl.: AFC, COD, ...stb

Mint az értelmetlen számokat amiknek semmi szövegük sincs, vagy ha mégis netántán értelmetlen baromságokról énekelnek benne. De vissza térve az igazi kérdésre szerintetek milyen vagyok? :)

2014. márc. 10. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
cod? 2? Az király.
2014. márc. 10. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
jók ezek az együttesek, de ebből nem tudom meg h milyen vagy :D
2014. márc. 10. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:
mi az ami még segítene ? :)
2014. márc. 10. 21:05
 4/10 anonim válasza:
szerintem b*zi vagy
2014. márc. 12. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, de aki ilyen kérdést ír ki, és még ki is emeli, az más nem lehet.
2014. márc. 12. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Talán a tulajdonságaid kéne leírni hogy megtudjuk milyen vagy, nem a zenei ízlésed. Ez nem döntő abban, hogy ki "nyomi" és ki nem.

Van egy olyan érzésem hogy csak nyalizós válaszokat akartál ezzel a kérdéssel szerezni, mert azt gondolod hogy milyen okos vagy hogy meaningful számokat hallgatsz..

2014. márc. 24. 02:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi a válaszod bocsi ha nem voltam eggyértelmű :)

Tulajdonságaim:

Általában szeretek hülyéskedni de nem folyamatosan. Nem bírom ha a kissebbiket folyamatosan szivatják a többiek ...

Szeretek célba lőni íjászkodni ... stb

Ha van egy lány aki igazán tetszik azért képes vagyok akármire hogy vele legyek vagy hogy legalább vele legyek.

Nem vagyok egy kimondott zseni, de nem vagyok egy degradált állat mint pl azok akik le b*sszák a másikat amikor ők is ugyan olyanok.

Undorítónak tartom ha valaki társaságban büfög vagy fingik.

Általában csöndes vagyok.

Nagyon szeretem a zenét és a nyugalmat.

Bocsi ha valami bunkónak tűntem a kérdérdésben nem akartam az lenni.

És azért hallgatok ilyen számokat mert ezek általában kifejezik hogy mit érzek és megnyugtat :)

2014. márc. 25. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem kb. pasiideálom :s:)
2014. máj. 3. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
mivel ugyanezeket szeretem szerintem nem vagy nyomi :D
2014. máj. 18. 19:51
 10/10 anonim válasza:
Te lennél számomra az álom pasi :) :3
2015. máj. 14. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!