Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná, kérné, hogy ha úgy adódna, az exével (egy konkréttal) találkozhasson, beszélhessen, ölelkezhessen, csókolózhasson, akár le is feküdhessen?
Nem rendszeresen, hanem "ha úgy alakulna", mert találkoznának, és ha az a bizonyos személy is belemenne.
Ez kb. olyan, mint mikor azt kérem, ne számítson megcsalásnak, ha lefekszem egy bizonyos sztárral.
akkor olyan mint egy sztár, ha az illető exed már halott
elmebeteg emberek vannak
Az számít? Hogy engem akarsz-e szidni, vagy Őt akarod?
Ez egy feltételezés. Hónapok óta nem tud róla semmit, nagyon messze lakik az ex, és már a kapcsolat elején megmondja, hogy kedvel, talán szeret is, de őt mindig szeretni fogja, ezt meg is ígérte neki és magának is. Ez.. ez nem tiszta dolog. De őszinte. Az számít?
Sok boldogságot kívánnék neki az exével.
Megértőnek és h*lyének lenni két külön dolog. Megértő vagyok én nagyon. De nem h*lye, hogy palira vegyen úgy, hogy mást szeret, és mással k*fél. Akkor nem lenne értelme a járásunknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!