Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Van olyan köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Van olyan köztetek, aki szenved egy reménytelen szerelem miatt?

Figyelt kérdés
Nem rinyálásból vagy sajnáltatásból írom ki a kérdést, csak kíváncsi vagyok hogy rajtam kívül még vannak e. Nálatok mióta tart, hogy bírjátok? És miért reménytelen? Nálam ez már elég régóta tart ezért is vagyok megijedve hogy talán már örökre ez marad nekem, hogy szenvedjek miatta. Ráadásul ami még pluszba jön, hogy bár egyikünk se tett lépést a másik felé olyan mintha őt is érdekelném (bár lehet csak beképzelem), ezért meg még úgy is nehezebb.

2014. márc. 9. 18:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

köszi :)

és igen, azok a bizonyos "jelek" ... egy szerelmes bármit képes annak hinni, én is ebbe a csapdába kerültem úgy tűnik :D

remélem te sikeresebb leszel, és alakulni fognak a dolgaitok, szurkolok! :)

(ha pedig neadjisten mégse, akkor ne légy végtelenül hülye és türelmes mint én, és felejtsd el (tudom,mondani könyebb) :D)

2014. márc. 9. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan leszbikus, aki ne találkozott volna még a reménytelen szerelemmel. Az ok egyszerű; a másik heteró.

Igen, nekem is volt már több is. Azt nem mondom, hogy mindig szerelem volt, de valami nagyon erős dolog. Most éppen egy munkatársam, aki tudja rólam, azt látom rajta, hogy még akár benne is lenne, ha eléggé elcsavarom a fejét. De nekem kapcsolatom van, ő meg maximum kipróbálná a dolgot. De nagyon nehéz mindennap vele dolgozni így, egy ideje nem is beszélek már vele, így a legjobb.

És amire már régen rájöttem, a gyógyír a reménytelen szerelemre egy másik szerelem vagy fellángolás, mindegy, mindig más a gyógyír.

2014. márc. 10. 08:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom azt, hogy az a feltétlen oka, hogy heteró. Igazából ennek több oka is lehet. Legalábbis szerintem. Főleg az a legrosszabb ha az egyik fél saját magának se meri bevallani azt amit érez a másik iránt. Ez a legnehezebb szerintem. Lehet én is ilyen szituációban vagyok, nem tudom biztosan. De azért én úgy gondolom, (bár igaz, hogy aki szerelmes az többet képzel mindenbe)hogy voltak olyan apró jelek, amiből esetleg levonható az, hogy érdeklem. Ha nem is szeret meg ilyenek, csak annyi hogy érdeklem. Az meg hogy ennél nem jutottunk tovább, igazából egyikünk hibája sem szerintem, hiszen nem is vagyunk olyan közvetlen kapcsolatba, hogy ez megtörténjen, ezzel tisztába vagyok, mégis fáj, mert így meg csak kerülgetjük egymást, mint a hülyék, lépni meg egyikünk se lép (igaz ennek is meg van a maga oka gondolom). És az biztos igaz, hogy más személlyel lehetne felejteni, bevallom próbáltam, de nem sikerült. Ráadásul nem egyszer, hanem többször is, mégse ment. Ja és akkor már ezt is leírom, szerintem ha valaki folyton téged néz(ha észre vesz), ahol vagy éppen,hosszú (hangsúlyozottan hosszú), mély szemkontaktus van köztetek, ha előttem van visszafordulgat, kicsit óvatosabb velem, stb... Ezek szerintem ha nem is szerelem vagy ilyesmi de nyilván nem a rivalizáció jelei, mert ha magamból is indulok ki akkor én akit utálok vagy épp rivalizálok vele inkább elkerülöm. Bocsi a hosszú válaszért, csak nekem is valahol ki kell adnom :D
2014. márc. 10. 12:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem ma lett összetörve a pici szívem. :)
2014. márc. 10. 14:50
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
szenvedek...sokat sírtam mostanában...de nem azért mert szerelmes vagyok, hanem azért mert nincs olyan lány, akit tudnék szeretni, olyan nagyon.
2014. márc. 10. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát igen velem is ugyan ez van. Van egy csaj akiért már lassan fél éve odavagyok , elkezdtünk egymással szemezni.És egyszer volt az egyik fiú barátomnál egy ilyen összejövetel.És ott volt a lány is.Beszélgettünk,bemutatkoztunk egymásnak de hát mit ne mondjak ez nekem nem hogy segített eldönteni hogy bejövök-e neki inkább totál összezavart.Azóta teljesen odáig vagyok érte...
2014. márc. 10. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én szerelmem is reménytelen ( úgy gondolom ) december óta.

Csak úgy fhuuu hírtelen beleszerettem. Pedig már ismertem akkor egy ideje. S valahogy mégis, elcsavarta a fejem és elrabolta a szívem. Sajnos van, hogy tör le egy darabot a szívemből, de van, hogy azt a darabot vissza is ragassza. Magyarán néha tök olyan érzésem van, mintha lenne esélyem ( tényleg ahogy beszél meg tudom is én ) de van, hogy nem is foglalkozik velem akkor egész nap hozzám se szól. Na olyankor tudja darabolni a szívem..

Most a napokban is.. nem foglalkozott velem meg semmi.. s már tökre kivoltam. Ma meg tök normális volt és ez által a napom is csodálatos volt. Sajnos nagyon nagy hatással van rám. Gondolkoztam rajta vagy leírnom vagy el kéne mondanom Neki mit is érzek iránta, de félek, hogy rontana a kapcsolatunkon meg pletyka lenne belőle. Így tartogatom magamba ameddig tudom. Aztán reménykedem benne, hogy egyszer Ő az enyém lehet...

2014. márc. 11. 01:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Óh, igen... méghozzá az egyik legjobb barátnőmbe szerettem bele, aki szintén leszbikus... és (amennyire levágtam) nem kellek neki úgy. Szerintem ennél rosszabb nem is lehetne. Mivel jó barátnőm, ezért elfelejteni nem tudom, mert egyfolytában együtt lógunk. És fáj, hogy lehetne köztünk valami, de nincs... És nem is merem megkockáztatni, hogy nyíltan rákérdezzek, mert féltem a barátságunkat... reménytelen, cselekvésképtelen helyzet... Semmit se tudok tenni, csak várni a sült galambot, ami nyilvánvalóan nem tud repülni.
2014. márc. 11. 20:48
 19/23 anonim válasza:

Én úgy vagyok, hogy már lassan 4 hónapja szakítottunk, de még mindig szeretem. Most barátok vagyunk, de nem hiszem, hogy valaha is lehet ebből több megint:\

Így csak reménykedek, hogy na majd egyszer:D Úgy látszik ez ilyen:D ha van kedved részletesebben beszélgetni amúgy írhatsz:)

2014. márc. 13. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát én épp szenvedek a szerelem miatt is, meg mert épp pokollá teszi az életem.

Nincs egyszerű dolgunk :D

2014. ápr. 4. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!