Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van olyan köztetek, aki szenved egy reménytelen szerelem miatt?
köszi :)
és igen, azok a bizonyos "jelek" ... egy szerelmes bármit képes annak hinni, én is ebbe a csapdába kerültem úgy tűnik :D
remélem te sikeresebb leszel, és alakulni fognak a dolgaitok, szurkolok! :)
(ha pedig neadjisten mégse, akkor ne légy végtelenül hülye és türelmes mint én, és felejtsd el (tudom,mondani könyebb) :D)
Szerintem nincs olyan leszbikus, aki ne találkozott volna még a reménytelen szerelemmel. Az ok egyszerű; a másik heteró.
Igen, nekem is volt már több is. Azt nem mondom, hogy mindig szerelem volt, de valami nagyon erős dolog. Most éppen egy munkatársam, aki tudja rólam, azt látom rajta, hogy még akár benne is lenne, ha eléggé elcsavarom a fejét. De nekem kapcsolatom van, ő meg maximum kipróbálná a dolgot. De nagyon nehéz mindennap vele dolgozni így, egy ideje nem is beszélek már vele, így a legjobb.
És amire már régen rájöttem, a gyógyír a reménytelen szerelemre egy másik szerelem vagy fellángolás, mindegy, mindig más a gyógyír.
Az én szerelmem is reménytelen ( úgy gondolom ) december óta.
Csak úgy fhuuu hírtelen beleszerettem. Pedig már ismertem akkor egy ideje. S valahogy mégis, elcsavarta a fejem és elrabolta a szívem. Sajnos van, hogy tör le egy darabot a szívemből, de van, hogy azt a darabot vissza is ragassza. Magyarán néha tök olyan érzésem van, mintha lenne esélyem ( tényleg ahogy beszél meg tudom is én ) de van, hogy nem is foglalkozik velem akkor egész nap hozzám se szól. Na olyankor tudja darabolni a szívem..
Most a napokban is.. nem foglalkozott velem meg semmi.. s már tökre kivoltam. Ma meg tök normális volt és ez által a napom is csodálatos volt. Sajnos nagyon nagy hatással van rám. Gondolkoztam rajta vagy leírnom vagy el kéne mondanom Neki mit is érzek iránta, de félek, hogy rontana a kapcsolatunkon meg pletyka lenne belőle. Így tartogatom magamba ameddig tudom. Aztán reménykedem benne, hogy egyszer Ő az enyém lehet...
Én úgy vagyok, hogy már lassan 4 hónapja szakítottunk, de még mindig szeretem. Most barátok vagyunk, de nem hiszem, hogy valaha is lehet ebből több megint:\
Így csak reménykedek, hogy na majd egyszer:D Úgy látszik ez ilyen:D ha van kedved részletesebben beszélgetni amúgy írhatsz:)
Hát én épp szenvedek a szerelem miatt is, meg mert épp pokollá teszi az életem.
Nincs egyszerű dolgunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!