Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány esetében meg se próbáljam, ugye?
Figyelt kérdés
Van egy "szerényebb" lány a társaságunkban, nem is túl szép, de nagyon kedves. Egy másik barátnője által próbáltam infókat kideriteni: egyedül van.
Egyik nap buszon (tömött volt) láttam, vagy nem, nem tudom már. Hazaérve ráirtam, hogy "hali, téged láttalak a buszon?" és nem jött válasz 3 hete (pedig látta)
Ugye ez a felületesség netovábbja, és akkor hagyjam a p****ba ugye?
2014. márc. 9. 16:56
3/8 anonim válasza:
Azért élőben is próbálkozhatnál, ennyitől még ne írd le. Ha kétszer háromszor lekoptat, akkor hagyd a fenébe.
4/8 A kérdező kommentje:
megmasszirozni (ruhán keresztül, ülő helyzetben) megengedte magát :D
2014. márc. 9. 18:02
5/8 anonim válasza:
Inkább ezen a vonalon kellene tovább menned, nem a facebookon. :)
6/8 A kérdező kommentje:
nyilván igazad lehet, de sajnos a tapasztalatok nem ezt mutatják. Ha arra nem képes, hogy "igen, én voltam" / "nem, nem én voltam" akkor biztos szarba se tud venni se engem, se mást, és kár ezen a kínúton elindulni...
2014. márc. 9. 19:30
7/8 anonim válasza:
Ígyis fel lehet ezt fogni. Akkor nincs más hátra, csak azokra hajts rá, akik visszaírnak facebookon, de nem engedik meg, hogy megmasszírozd őket.
Aki nem ír vissza facebookon, azt meg kell hagyni a rámenősebbeknek, előbb-utóbb majd csak összejön valakinek. :)
8/8 A kérdező kommentje:
enyhe iróniát érzek, persze, ha én pasi sz.arok valakit igy telibe, el is hajtanak a pi.csába...
2014. márc. 9. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!