Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én, mint ronda fiú, tarthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én, mint ronda fiú, tarthatok igényt egy szép, formás, intelligens, kedves lányra?

Figyelt kérdés
maximális elvárások
2014. márc. 8. 14:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

+bőrszín (szeplők), esetleg szemszín, fájdalomérzékenység, ingerlékenység, fényérzékenység, stb. Lehet, hogy csak egy allél, de ezekhez mind köze van.

De akkor se értelmezzük már úgy a dolgot, hogy a csúnya fiú fogja a genetikai változatosságot megadni nekem. De még egyszer, hátha válaszolsz. Tényleg csúnya vagy, vagy csak azt hiszed magadról?

2014. márc. 8. 19:00
 22/26 A kérdező kommentje:

pedig az fogja.

igen,azt hiszem magamról

2014. márc. 8. 19:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Találok én elég változatosságot a hozzám valók között is. De te tényleg azt gondolod, hogy nekem számít ez a genetikai sokszínűség, mikor társat keresek? Lesz@rom. Nekem elég változatosak ők is hozzám képest:

[link]

[link]

[link]

És a vörösek között is vannak eltérő haj- és bőrszínárnyalatúak, szóval van miből válogatni bőőőőőven, főleg, hogy mindenki más sz@rik rájuk. Annál jobb, több marad nekem.

2014. márc. 8. 19:06
 24/26 A kérdező kommentje:
nem mintha kérdezte volna bárkiis...
2014. márc. 8. 19:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Az ember nem genetika alapján választ társat. És a külső csak egy dolog. De látom, neked csak az számít. Hiszen ha más is fontos lenne, nem csak azzal foglalkoznál, hogy ronda vagy, hanem meglátnád a többi tulajdonságod is.
2014. márc. 8. 19:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, ahelyett, hogy magadon dolgoznál, a személyiségeden, megjelenéseden, stílusodon, itt próbálod bemagyarázni valami elb@ott darwinista elmélettel, hogy az a legjobb, ha rondákkal állnak össze a szép nők. Szerinted tényleg érdekel itt bárkit is a genetikai sokszínűség? Szóval ne erőlködj, senkit nem érdekelnek a sz@r érveid. Indulás magadon dolgozni!
2014. márc. 8. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!