Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én, mint ronda fiú, tarthatok igényt egy szép, formás, intelligens, kedves lányra?
Figyelt kérdés
maximális elvárások2014. márc. 8. 14:36
11/26 anonim válasza:
a férfira nem mondják, hogy szép, helyette inkább jóképű, sármos
12/26 Noydra válasza:
Ha egy fokkal szebb vagy, mint az ördög és megvannak azok benned, amit az első írt, akkor igen.
13/26 anonim válasza:
Küldj magadról képet. Nem lehetsz annyira ronda.
14/26 anonim válasza:
A középkorban az angol király is igényt tartott Franciaországra.. de ez őket nem zavarta.
15/26 anonim válasza:
Az, hogy megfogalmazódott benned ilyíenformán ez a kérdés, eleve kizárja, hogy egy intelligens lány szóba álljon veled. Akár szép, akár csúnya.
17/26 anonim válasza:
Latom kerdezo nagyon megmaradt a lenyeg.. akkor legyen csunya csunyaval, szep a jokepuvel.. de a lenheg ugyan az...
7 voltam..
18/26 A kérdező kommentje:
a genetikai sokféleség tart fenn egy fajt
2014. márc. 8. 17:00
19/26 anonim válasza:
A genetikai sokféleség nem egyenlő azzal, hogy majd az összes szép lány leáll az összes ronda faszival, már az is elég, ha valamilyen szempontból különbözőek. Pl. nekem a hozzá hasonlóak a vonzóak: [link]
Ő vörös, én nem, tessék, megvan a változatosság, de semmiképp nem ronda, szóval inkább ne erőltesd ezt a témát.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy tényleg ronda vagy-e, vagy csak a sikertelenséged miatt látod magad annak.
20/26 A kérdező kommentje:
Az csak egy allél(hajszín).
2014. márc. 8. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!