Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Meleg kérdés) Milyen jelzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg kérdés) Milyen jelzéseket tegyek egy fiú felé, hogy tudja, hogy tetszik nekem, de ha nem meleg, akkor ne tudja meg, hogy az vagyok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Próbáltad már kideríteni, hogy ő meleg-e? Lehet, hogy ha valamiből ki tudnád következtetni, hogy esetleg az, akkor könnyebb lenne ilyen jelzéseket adni.

Egyidősek vagytok?

2014. márc. 7. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:

én ilyen helyzetben azt csináltam, hogy írtam neki, hogy szívesen megismerném jobban, mert érdekel.

személyesen nem volt mód elmondani ezt, mert kerülte, hogy kettesben legyünk, bár mindig kedves volt velem.

arra számítottam, hogy elküld a francba, de még csak nem is válaszolt,azóta csak a zavart kedvesség van.

csak reménykedem, hogy az emailemet nem küldte körbe sehol.

2014. márc. 23. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

"én ilyen helyzetben azt csináltam, hogy írtam neki, hogy szívesen megismerném jobban, mert érdekel"

Azt hiszem, leírni a lehető legrosszabb ötlet. Egyrészt ismerősökkel nem levélben ismerkedünk, másrészt ha nem tudod, hogy mennyire bízhatsz benne, akkor pláne fura/merész ötlet bizalmas infókat megosztani, amivel esetleg visszaélhet.

2014. márc. 23. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

"ismerősökkel nem levélben ismerkedünk" - igaz, de nem volt mód kettesben lenni.

"merész ötlet" - ez is igaz, de volt annyira bizalmas a viszony illetve meg is előlegeztem.

ha kapcsolatot akar az ember, szerintem nem árt, ha bizalmat szavaz a másik félnek.

más kérdés, hogy magasról le..ta:)

2014. márc. 24. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Természetesen kéne hozzáállni.

Megkérdezni, hogy érdeklik-e a fiúk, mert neked igen, és ha neki is, akkor elhívnád randizni...

2014. márc. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!