Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy tőlem idősebb férfit?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és 30 feletti, aki nekem nagyon tetszik2014. márc. 7. 13:18
2/9 anonim válasza:
"Szia! Szextanár vagyok! Az első alkalom ingyenes!"
3/9 anonim válasza:
Nekem a pasim majdnem dupla annyi, mint én, de nem én voltam, aki csábított kettőnk közül. :))))))
5/9 Shai-Hulud válasza:
Nem, de a pasi most 99....... :D
Na és? Van ilyen. Ez mindenkinek a magánügye.
8/9 A kérdező kommentje:
Hmm.. hát köszönöm az eddig beérkezett válaszokat, de még mindig nem találtam úgy megoldást rá.. :/
2014. márc. 7. 17:44
9/9 anonim válasza:
Megértés, meghallgatás, kérdezgesd a családjától, a múltjáról, hallgasd meg stb. biztos van olyan sztorija aminek örülne, ha meghallgatnád és már szimpibb lennél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!