Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy fiút?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy fiút? Egy gimibe járunk, de nem egy osztályba. ő idősebb.

Figyelt kérdés
valami tipp? :DD
2010. jan. 22. 18:00
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és beszélő-köszönő viszonyban vagyunk. inkább csak msn-en beszélünk vagy sms-ezünk...
2010. jan. 22. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
nincs tipp. vagy béna vagy vagy nem..ennyi
2010. jan. 22. 18:50
 3/8 FFDP ***** válasza:
46%
SMS - ztek is? Az azért már jelent valamit, tetszel neki? Mennyire bensőséges a viszonyotok? Szerintem ha nyílt lapokkal játszanál se lenne semmi baj. Mondd el neki. Sok sikert.
2010. jan. 22. 18:55
 4/8 anonim válasza:
0%
tegyél fel NEKI kérdéseket: (tetszel-e neki?)
2010. jan. 22. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:

neee, csak "tetszem neked"-et ne kérdezz! Azt én nagyon utálom. Ígyse-úgyse mondok olyat a csajnak, h "randa vagy", nem célom megsérteni, ezért igen-t mondanék, akkor meg azt hiszi, h járni akarok vele. kegyes hazugság.

Mennyivel idősebb? Mert ha 14-21 akkor szerintem felejtős a dolog.

A többit majd leírom hnap, most rossz kedvem van

Üdv - 14/F

2010. jan. 22. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:

15/L és 18/F

hát 3 év...de a velem egykorú fiúk elég éretlenek(már bocs).

2010. jan. 23. 08:34
 7/8 anonim válasza:

szia dugunk?

amúgy lazaság,természetesség nem kell feszengeni és jolesz miden.;)ha rágod magad rajta h jaj most h csábítsam el stb stb az már rég vesztett ügy:Dsztem:D

2010. febr. 27. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha már SMS-eztek akkor az jó :)

Esetleg valami finom kis célzásokat is tegyél be MSN-en, vagy épp SMS-ben (pl jaj de hozzádbújnék...vagy ezt találd ki te :)), és akk ha akar is vmit/ ill tetszel neki akk érteni fogja, h nem csak barátkozni akarsz, viszont ha nem akar semmit így az is kiderülhet. Szerintem ezt csináld, csak figyelj oda, h ne legyen nagyon nyomulós! Olyan kis finom elvétett célzásokból 1-2 megteheti a hatását :D

Üdv. 14/F

2010. febr. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!