Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy olyan pasit aki20 évvel idösebb mint én?
szal van ez a pasi,agyon bejön nekem.én vagyok 20 ő 40..kb 1héten találkozunk 2-3 alkalommal,de ink.hivatalos okbol.Juniusba együtt leszek vele külföldön 4napot,hogy tudnám egyártelmüen a tudatára adni h kell nekem,de mégsem mondanám meg egyenesen?
a pasinak van bnöje de ö nem jön oda és amikor a héten találkozgatunk akkor sem.Igazabol csak vonzodom a titkos kapcsolatokhoz és ezért szeretnem kiprobálni ezzel a nagyon joo sráccal.Ja és mindennap szoktunk smsezni
1. 40 éves férfit már régen nem nevezünk srácnak,mert ő már nem az..
2. Házi nyúlra nem lövünk!Ismered a mondást?
Miért kell a férfi kapcsolatár tönkre tenned?
te mit szólnál ha egyszer a te párodat/férjedet csábítanák el? neked sem esne jól..
3. 40 éves pasasnak hosszabb távra tuti nem kellenél,mert könnyen adod magad..Egyszer-kétszer jól megdugna és kész...Tényleg ezt akarod???
"40 éves pasasnak hosszabb távra tuti nem kellenél,mert könnyen adod magad.."
Itt mi az összefüggés? D:
Amúgy ja, ezt felejtsd el. Jó nagy baromság. Vagy már teljesen kifogyott az ország a kanos húszéves srácokból?
tegnap 14:41-nek
Első író vagyok..Én örülnék neki ha tinikorú lennék,de nem vagyok az.38 évesen írtam le a véleményemet...Mielőtt még leszólnál,hogy biztos az én férjemet is egy 20 éves csábította el azért ellenzem,nos hál istenek ilyen még nem történt velem...
Bár én úgy vagyok evvel,hogyha 2 ember között minden tökéletesen működik,ott egy harmadik nem tud belepofátlankodni bármit is akar...
14:41
Ja, hiszen telejsen normális, hogy valaki egy igazi érett férfit akar maga mellé...
Haha.
Szerintem próbálj meg felnőni. Mielőtt magadat járatod le a sok hülyeséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!