Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú aki rendelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki rendellenességek vagy hasonlók miatt soha nem szeretkezhet? Ha igen, fel bírja ezt dolgozni? Hogyan?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Neked ez van,hypospadiasis?
2009. dec. 16. 01:58
 12/19 anonim válasza:
Itt vitiligo. Hol máshol mint a péniszen. Totál kivagyok miatta, pedig nem olyan nagy fehérség (kb mint egy 5 forintos érme) de így is kikészít.
2009. dec. 16. 02:13
 13/19 anonim ***** válasza:
00:34-es a makk peremén vannak fehér "kiütések"? Az enyém is teljesen olyan, nem fáj, semmi probléma nincs vele, mióta az eszemet tudom ott van. Én úgy tudom hogy péniszgyöngynek hívják az ilyet..... bár még szűz vagyok, de nem aggódok miatta :)
2009. dec. 16. 07:24
 14/19 anonim ***** válasza:
fordyce folt van nekem is, nem is tudtam, hogy ez a neve XD A makk alján lévő pötyök viszont legjobb tudomásom szerint mirigyek.
2009. dec. 16. 08:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeret valaki, akkor nem zavarja őt a rendellenesség. Kicsit hosszabb együttjárásra lesz szükséged, mint másnak.

(b. verzió: csináld sötétben:))

2009. dec. 16. 09:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Jé, most esik le hogy a pasimnak is van ilyen foltja. De eszembe sem jutott hogy ez bármi problémát jelenthet szexuális téren. Sőt még izgi is:-)
2009. dec. 16. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:

A heréin a férjemnek is vannak olyan apró fehér pöttyök, akkor az is az?

Kérdező: Neked ez kezelve van? Mert most kicsit utána néztem, ez tökre műthető meg minden. Szóval ha eü-s oka nincs, csak lelki a szexnek, akkor semmi gáz.

Én simán tudnék ilyen pasival élni. Kicsit sem zavarna.

2009. dec. 16. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Na ugye, mondtam, hogy több embernek van, mint hinnéd. És nem csak neked üzenem, hanem másnak is, hogy ne szégyelljen ilyesmit. Ha nem komoly a baj, csak lelkileg okoz gondot inkább, akkor azt simán meg lehet beszélni a partnereddel. Egy megértő lány/fiú kedves lesz veled és nem fogja ilyesmi zavarni. Nem kell ilyesmi miatt lemondani semmiről.

Egyébként sem minden a szex. Tudom közhely, de igaz.

2009. dec. 16. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:

16:24 vagyok

Huhh...azért megnyugtatók a válaszok! :) De ebből a lelkiállapotomból nehezen fogok kigyógyulni. De valahogy sikerülni fog! :)

2009. dec. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!