Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam ott, vagy folytassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott, vagy folytassam vele?

Figyelt kérdés

Eléggé szorult helyzetbe kerültünk a barátnőmmel és én úgy döntöttem albérlet helyett jobb lehet, ha a pénzt egy saját lakrész kialakításába fektetjük náluk.

El is kezdtük, de mióta kiszolgáltatott helyzetben érez a barátnőm (itt van minden cuccom, stb) úgy érzem mintha rám lenne telepedve. Pl szólok neki valamiért és nem képes megtenni. Most pl a nála 3 évvel fiatalabb öccse kezdett el zenét üvöltetni abban a szobában, ahol ideiglenesen alszunk 3-an az anyjával.

Könyörögtem neki suttogva, hogy szóljon rá, nem képes rá, hogy ő nem akar veszekedést.

Én sem akarok veszekedést de ÉN abból indulok ki, hogy ha már most ennyire nem képes, ennyit nem tesz meg értem, akkor én minek fektessem be az életemet az ő kis fészkébe?

Van, hogy könyörögni kell már, hogy menjünk el valahova, ami nem feltétlen őt, hanem engem érdekel, szóval nem tudom.

Nem mondom, hogy szar a kapcsolat, de ha tényleg ilyen kiszámíthatatlan és makacs a barátnőm pokoli is lehet.

Szerinte most is én "csinálom a fesztivált" ezt is csak azért mondja, mert hallja, hogy gépelek. Szerintem ez annyira gyökér dolog, ez az egész. Hogy nem hogy nem fogja a pártomat, de még le is tol azért, hogy zavar valami. És arra, hogy közlöm vele, hogy ha ez így megy tovább megyek albérletbe nem az a válasz, hogy változtat és rászól az öccsére, hanem az, hogy elkezd mormolni ilyeneket, hogy "persze, nekem csak a kényelem kell mindig"

Szóval igen. Menekülni kéne amíg nem késő, jól érzem?

Vagy legyek kompromisszumos amíg nem készül el a saját lakrészünk?

Most igazából nekem még mindegy is lehetne, több pénzt nem fogok beleölni amennyibe az albérlet kerülne és még jól is alakulhat... de akkor is. Megalázom magam.

2014. márc. 5. 20:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem érted, hogy nem ilyen egyszerű? Egy hét múlva jön a pénzem 100e, ezzel most el kell döntenem, hogy jobban járok-e egy konfliktusos, de stabil kapcsolat helyett egy 80 ezer forintos kaucióval pl albérletben ami általában az elköltözésre adott türelmi idő címszóval szokott elmenni. ? Az is pénzkidobás, de az is, hogy a barátnőm házára költök....

Tehát mindegy.

Igazából úgy érzem mintha nálam se lenne minden rendben. Döntésképtelen vagyok.

2014. márc. 5. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:
A kapcsolat stabil, de az irányító férfi szerepemet nem tudom felvenni más családdal együtt élve. Ígyis az anyja szól bele mindig mindenbe.
2014. márc. 5. 21:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Az anyja felé visszafojtott agressziót meg szerintem egymáson éljük ki.
2014. márc. 5. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha nem az egész fizetésed tennéd bele a lakásba? "Ha szólsz az öcsédnek, adok többet."
2014. márc. 5. 21:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. :D
2014. márc. 5. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg irány egy albérlet!Ne akard magad se lelkileg se idegileg tönkre tenni!

Nem tiszta a barátnőd már megbocsáss!

2014. márc. 6. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!