Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ilyenkor? Hagyjam rá (amire képtelen lennék) vagy folytassam a beszélgetéset?
Én tudom mi az igazság.Kiváncsi vagy rá?
Nem jössz be neki,de nem akart bunkó lenni.Ennyi.Ha érdekelnéd akkor visszaírt volna,sőt még találkozott volna veled is.Sztem haggyad.
Nekem is az a véleményem mint az első válaszolónak. A lányok nem nagyon tudják kezelni az érzelmi helyzeteket, főleg ha valaki odavan értük. Gondolom a levél dolog is olyan volt, hogy "írogasson csak, majd megunja". Ez egy természetes reakció a lány részéről, mert nem akar megbántani. Bár ilyen helyzetben az egyenesség lenne a legjobb dolog. Tényleg sajnálom, de ez van.
Különben meg ha nem válaszol valaki egy levélre, akár így, akár úgy, de b*nkóság.
A 21:01-es kommentedre a válasz: a beszélgetéssel átkerültél a barát-zónába. Vagyis tényleg tök jó fej srác vagy a szemükben, de kizárólag barátként. Vagyis olyan emberként, akihez rohannak sírva amikor a pasijuk elhagyja őket, hogy a válladon kibőghessék magukat, de ha már járni kell, akkor legyetek csak barátok.
Ezeket mindet kivétel nélkül átéltem fiatalabb koromban, olyan voltam mint Te. Túl sokat adtam magamból, a lányok inkább barátjuknak tekintettek. Ugyanezeket mondogatták a barát-barátnőim, hogy jajjj, olyan mázlista lesz majd egy lány ha járni fogsz vele. De persze ők nem lettek volna a csajaim.
De aztán a csalódások és a pofonok hatására megváltoztam és azóta volt néhány barátnőm, most pedig menyasszonyom.
Előbb utóbb te is kiforrsz, és megtalálod azt a lányt aki hozzád illik.
Addig meg legyél b*nkó, arra buknak a csajok, bulizz, csajozz, éld ki magad.
Bödöcsöt idézve Te is olyan vagy (meg én is olyan voltam), hogy 2 percet beszélgetsz a lánnyal és már közös sírhelyben gondolkodsz :).
Szóval hajrá, és ne lombozzon le egy ilyen dolog, hanem fordítsd a hasznodra, tanulj belőle.
Akkor az más ha Te dobtad őket. Akkor felejtsd el amit ezzel kapcsolatban írtam, rád nem vonatkozik. Ebben az esetben viszont akkor úgy gondolom, hogy őszintén mondták amit mondtak.
Nincs veled semmi baj, sem azzal hogy az igazit keresed. A legtöbb ember a Te korodban, sőt még előtte is az igazit akarja megtalálni, csak hát a lányok egy része még fiatalon szeretné kiélni magát, vagy jobb esetben a tanulásra koncentrálni.
Manapság egyre több koránál érettebb gondolkodású srác vonzódik az idősebb nőkhöz. Ezzel sincs semmi baj, mert a fiatalabb korosztályban nagyon nehéz találni józanul gondolkozó, józan felfogású csajt, értelmeset meg még nehezebb. Mert kevesen vannak és azon kevesek többségének is van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!