Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nincs barátnője az elsősorban miért a külsejét hibáztatja állandóan?
Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom, hogy a nőknél sokkal fontosabb a személyiség, talpraesettség, beszéd, minthogy milyen a férfi külseje. Azt tudom, hogy tinik inkább külsőre mennek, de 18 éves kortól felfelé én azt tapasztalom, hogy a legtöbb nőnek a személyiség a legfontosabb. Erre én csomó olyan kérdést meg válaszokat látok itt, hogy a külsőm miatt nincs senkim, ilyenkor azon gondolkozok, hogy az illetőknek tényleg azzal van e gond vagy csak bebeszélik maguknak az egészet. Amúgy meg sokkal könnyebb a külsőt fejleszteni, sporttal, ruházattal mindenféle plasztikai műtétek nélkül.2014. márc. 4. 21:32
1/8 anonim válasza:
A külsője miatt önbizalom hiányos és így nem is mer kezdeményezni,hogy ez a számára is kiderüljön.
2/8 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy a megfelelő kinézet az conditio sine qua non, de nem conditio per quam. :) Mondjuk ez mindkét nemre igaz.
3/8 anonim válasza:
Nem igaz,hogy a tinik külsőre,énis tini vagyok és leszarom azt,hogy hogy néz ki a barátom,mert nem az a fontos.Nekemis a személyiség a legfontosabb.
Igen,a külsőt könyebb fejleszteni mint a belsőt:)
4/8 anonim válasza:
Azért, mert könnyebb a külsőre fogni, így felszínesnek és gonosznak beállítani a másikat, mint magunkba nézni, és felismerni, hogy mi állnuk rosszul a dolgokhoz, rossz a kisugárzásunk, bénák vagyunk, stb.
5/8 anonim válasza:
igen, a külsőn könnyebb észrevenni és elismerni a hibákat.
6/8 anonim válasza:
szerintem is, könnyebb a külsőre fogni, amiről úgymond nem tehet (pedig de), mint azt elismerni, hogy belsőleg kéne változtatni - mert arról elvileg mindenki maga tehet. Tehát a felelősség hárításáról van szó.
7/8 anonim válasza:
Lakatos Gótszakör és Orsós Hódipamela a vagyoni helyzetet hibáztatja, ezért a boltot ki is rabolják.
8/8 laci911 válasza:
Nos hiába tanul az ember akkor is ki használják a nők , minél többet tanul az embert minél nagyobb értékű diplomája meg nyelvvizsga meg pozícóba van annál több pióca tapad rá ...tehát érdemes magas ranggal ismerkedni ?Mert én azt vettem észre , hogy hasonló nők értékű nő vagy már 40 vagy külföldön van aki meg itthon van az szinte elérhetetlen mert neki minden kell és cserébe alig ad valamit ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!