Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ideal? FONTOS H EN A BELSORE VAGYOK KIVANCSI! KORT IS IRJATOOOK. Mert sztem igencsak kulonbozik egy 15 meg egy 19 eves velemenye:dd
Figyelt kérdés
tegyuk fel a csaj atlagosan nez ki. Ti pedig 'ruhazzatok fel' a nektek legjobban tetszo belso tulajdonsagokkal.2014. márc. 3. 16:50
11/13 anonim válasza:
Tetszik a neved. Hozzám jösz? :$
Viccet félretéve:
Akkor a belső tulajdonságok (ha már én állíthatom össze)
- Nyilvánvalóan normális legyen.
- Legyen humorérzéke, lehetőleg az enyémhez hasonló.
- Szeresse a játékokat (pc).
- Az intelligenciája nagyjából, mint az enyém.
Kapásból ennyi jutott eszembe. Majd ha lesz még írok.
12/13 anonim válasza:
Odaadó, kedves, hűséges, megbízható, önzetlen, gyengéd, értelmes, kitartó, laza, jó beszélgetőpartner, szorgalmas, kreatív, legyen egyénisége, legyenek önálló gondolatai.
13/13 anonim válasza:
Legyen egyénisége,kreatív legyen,hűséges(!),odaadó,megbízható(!),állatbarát,értelmileg legyen velem egy szinten,hasonló legyen a humora,emocionális legyen,hasonló érdeklődési körrel rendelkezzen,mint én,nyitott legyen,sokoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!