Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok plázacica és tudom, hogy annak tűnök, de ez csak azért van, mert 16 évesen elhatároztam, hogy "tökéletesen" akarok kinézni, azóta járok szoliba, aerobicozom, figyelek az étrendemre és fél éve volt egy mellplasztikám, ami nagyon jól sikerült és meg vagyok vele elégedve, szerintem ezek a dolgok teljesen normálisak manapság már, tisztának és energikusnak érzem magam, mellette egyetemre járok jó eredményekkel... ennek ellenére mindenki úgy kezel mint 1 elérhetetlen "valamit" ami mintha félúton lenne a nő és a drága ékszer között.. nagyon elegem van ebből, ma telt be a pohár végleg, amikor az étterem ajtajánál bunkón beelőzött 1 pasi és azt mondta a haverjának hogy "a hercegnőnek már így is túl sokan kinyitották az ajtót" ... én csak jól akartam érezni magam a bőrömben de közben elzülleni sem akarok, akkora bűn ez?
2014. márc. 1. 16:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Kérdező!!

Elolvastad a 17.14-es válaszomat?!!

2014. márc. 1. 18:08
 32/44 anonim ***** válasza:
Bocs, de nálam Te pont nem az "elérhetetlen", hanem az "antinő" kategória vagy. De biztos van, akinek bejössz...:D
2014. márc. 1. 18:09
 33/44 A kérdező kommentje:
ma 18:08 válaszoló: igen..... ezt már rég tudom, de nem tudok mit csinálni vele, nem magyarázhatom el mindenkinek hogy rám ez nem vonatkozik
2014. márc. 1. 18:11
 34/44 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla, hogy azok a srácok akikkel régen még kiskorunkban fára másztam vagy titokban elszívtuk az első cigit csak azért másként kezelnek mert rendesen adok a külsőmre.. de csak felidegesít ez az egész, erre nincs szükségem...
2014. márc. 1. 18:14
 35/44 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom itt mindenkinek mondani, hogy ne legyetek ennyire előítéletesek! Miután hazajöttem külföldről akkor szembesültem azzal, hogy a magyarok mennyire negatívan állnak mindenhez. Persze vannak előzményei az egésznek, de ők maguk is tehetnek erről. Mindenki ránézésről megállapítja, hogy milyen személyiség az adott illető. A magyarok ebben nagyon profiknak hiszik magukat. Állandóan jöttök ezekkel a plázacica szövegekkel, meg a macsó fiúkkal. Én már rengetegszer tapasztaltam meg, hogy nem szabad külső alapján ítélkezni, mert teljesen más kép fogad majd, ha szánsz egy kis időt az illetőre. Akár negatív, akár pozitív lesz. Egyik legjobb barátomat 4 év után megkérdeztem, mi volt az első benyomása, amikor meglátott engem. Azt mondta, hogy egy nagyképű, beképzelt lánynak nézett, és egyből eldöntötte, hogy szóba se fog állni velem. Aztán én odamentem hozzá barátkozni, és azóta is legjobb barátok vagyunk. Ennyit arról, hogy mennyire tudják az emberek megítélni a másikat külső alapján. A kérdezőt meg nem kell egyből letámadni. Minden ember különleges akar lenni. Ki akar tűnni a tömegből. Mindenki lenni akar valaki. Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy ő megműttette magát, meg hogy szoláriumba jár. Neki ez hozta meg a magabiztosságot, az önbizalmat. Ettől érzi jól magát. Higgyétek el fiúk, a műmell nem mindig jár üres fejjel. Drága Kérdező! Te meg ne akadj fent azért, mert olyanokba sikerült beleszaladnod, akik elítéltek külső alapján vagy megjátszották a nagymenőt,mert azt hitték Neked az kell. Emiatt ne hidd, hogy az összes fiú ilyen. Élvezd az életed, legyél magabiztos, ahogy eddig. Ne foglalkozz azzal, hogy a fiúk többsége úgy bánik Veled, mint az elérhetetlen, fagyos hercegnővel. Legyél vidám, add magadat, és hidd el előbb-utóbb lesz valaki, aki időt fog szakítani arra, hogy megismerjen, és ő is önmagát fogja adni Neked.
2014. márc. 1. 18:21
 36/44 A kérdező kommentje:
ma 18:21 válaszoló: Köszönöm :)
2014. márc. 1. 18:24
 37/44 anonim ***** válasza:

"... győz a felszínesség és jön a színjátszás, ha meg vita van, akkor jönnek az arányok meg a többi hülyeség [...]"

Szóval, ha a kacsa(szájú) nem tud úszni, akkor a víz a hülye.

(Bocsi, de kihagyhatatlan poén volt, ne hari :))

Az tény, hogy ahogy a 18:21-es is mondta, rengeteg előítélet van a szolis, bolti cickós lányokkal szemben, mely tovább fokozható a túlzott sminkkel, műkörömmel, k***ás ruhákkal stb. Ja, és majd' lehagytam az "akkora főnyeremény vagyok, hogy a pasik hozzám se mernek szólni" mentalitást, ami miatt 10-15 centivel lebegnél a föld felett, éppen emiatt kell a magassarkú, hogy leérjen a lábad.

Szóval, ha csak egy picikét visszavennél a cicajellemzőkből (látatlanban inkább nem írok semmi konkrétat) és az egóból, legfőképp a szoliból (a melanóma amúgy se játék), akkor sokkal könnyebb dolgod lenne. El kell fogadni, hogy az emberek többsége előítéletes, éppen ezért felesleges további olajat önteni a tűzre. Gondolj bele, lehet, hogy egy férfinak még be is jönnél, de azért nem kezdeményez, mert mit szólnának a haverok/anyja/kollégák/Mari néni, ha meglátnának egy "műnő"-t az oldalán. Ebbe is bele kell ám gondolni, Kérdező, hogy a kiprovokált sztereotípiák nemcsak téged sújtanak, hanem a jövendőbeli párod is. Aki elképzelhető, hogy inkább a könnyebb utat választja és másik lány után néz, minthogy folyamatosan konfrontálódjon a környezetével. Csak az egocentrikus cicavilágképből az egyenlet ezen változója általában ki szokott maradni...

Ehelyett továbbra is azt a vonalat erőlteted, ami annyi "sikert" hozott, hogy lassan már az első jöttmenthez hozzámennél, aki emberszámba vesz...

Lehet, hogy van valamilyen belső komplexusod, ami miatt ennyire túlkompenzálsz, ezért amondó vagyok, hogy először fejben kellene rendezni a dolgokat.

De ha nem akarsz változtatni, akkor sincs gond, egy mackóalsós kopasz Bömösében az anyós ülés most is csak rád vár :)

26F voltam

2014. márc. 1. 18:52
 38/44 A kérdező kommentje:
no comment, anyukád remélem büszke a kisfiára...
2014. márc. 1. 19:06
 39/44 anonim ***** válasza:

Hmmm... Ilyen tökélyre fejlesztett vitakultúrával és kifinomult érvrendszerrel se találkozik minden nap az ember.

Inkább gyűjts még nagyobb didkókra, mert te se az eszeddel fogsz hódítani :)

2014. márc. 1. 21:53
 40/44 A kérdező kommentje:
pff, vicces tőled olvasni azt a szót, hogy kultúra
2014. márc. 1. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!