Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nyuszik a pasik?
Kérdező!!
Elolvastad a 17.14-es válaszomat?!!
"... győz a felszínesség és jön a színjátszás, ha meg vita van, akkor jönnek az arányok meg a többi hülyeség [...]"
Szóval, ha a kacsa(szájú) nem tud úszni, akkor a víz a hülye.
(Bocsi, de kihagyhatatlan poén volt, ne hari :))
Az tény, hogy ahogy a 18:21-es is mondta, rengeteg előítélet van a szolis, bolti cickós lányokkal szemben, mely tovább fokozható a túlzott sminkkel, műkörömmel, k***ás ruhákkal stb. Ja, és majd' lehagytam az "akkora főnyeremény vagyok, hogy a pasik hozzám se mernek szólni" mentalitást, ami miatt 10-15 centivel lebegnél a föld felett, éppen emiatt kell a magassarkú, hogy leérjen a lábad.
Szóval, ha csak egy picikét visszavennél a cicajellemzőkből (látatlanban inkább nem írok semmi konkrétat) és az egóból, legfőképp a szoliból (a melanóma amúgy se játék), akkor sokkal könnyebb dolgod lenne. El kell fogadni, hogy az emberek többsége előítéletes, éppen ezért felesleges további olajat önteni a tűzre. Gondolj bele, lehet, hogy egy férfinak még be is jönnél, de azért nem kezdeményez, mert mit szólnának a haverok/anyja/kollégák/Mari néni, ha meglátnának egy "műnő"-t az oldalán. Ebbe is bele kell ám gondolni, Kérdező, hogy a kiprovokált sztereotípiák nemcsak téged sújtanak, hanem a jövendőbeli párod is. Aki elképzelhető, hogy inkább a könnyebb utat választja és másik lány után néz, minthogy folyamatosan konfrontálódjon a környezetével. Csak az egocentrikus cicavilágképből az egyenlet ezen változója általában ki szokott maradni...
Ehelyett továbbra is azt a vonalat erőlteted, ami annyi "sikert" hozott, hogy lassan már az első jöttmenthez hozzámennél, aki emberszámba vesz...
Lehet, hogy van valamilyen belső komplexusod, ami miatt ennyire túlkompenzálsz, ezért amondó vagyok, hogy először fejben kellene rendezni a dolgokat.
De ha nem akarsz változtatni, akkor sincs gond, egy mackóalsós kopasz Bömösében az anyós ülés most is csak rád vár :)
26F voltam
Hmmm... Ilyen tökélyre fejlesztett vitakultúrával és kifinomult érvrendszerrel se találkozik minden nap az ember.
Inkább gyűjts még nagyobb didkókra, mert te se az eszeddel fogsz hódítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!