Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok plázacica és tudom, hogy annak tűnök, de ez csak azért van, mert 16 évesen elhatároztam, hogy "tökéletesen" akarok kinézni, azóta járok szoliba, aerobicozom, figyelek az étrendemre és fél éve volt egy mellplasztikám, ami nagyon jól sikerült és meg vagyok vele elégedve, szerintem ezek a dolgok teljesen normálisak manapság már, tisztának és energikusnak érzem magam, mellette egyetemre járok jó eredményekkel... ennek ellenére mindenki úgy kezel mint 1 elérhetetlen "valamit" ami mintha félúton lenne a nő és a drága ékszer között.. nagyon elegem van ebből, ma telt be a pohár végleg, amikor az étterem ajtajánál bunkón beelőzött 1 pasi és azt mondta a haverjának hogy "a hercegnőnek már így is túl sokan kinyitották az ajtót" ... én csak jól akartam érezni magam a bőrömben de közben elzülleni sem akarok, akkora bűn ez?
2014. márc. 1. 16:39
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
szerintem meg annyira esik a férfiak színvonala, hogy régen még meg tudták különböztetni a valamirevaló nőket a selejjtől és ezért ez nem befolyásolta őket, ma már igen...
2014. márc. 1. 16:55
 12/44 anonim ***** válasza:
96%

Jah mert a nők színvonala az betonbiztos sőt emelkedett az évek alatt :DDD

Szánalmas beképzelt gyökér vagy.Semmi más.

2014. márc. 1. 16:56
 13/44 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem nézel magadba? Igen, valóban nem kezdeményezünk, mert nem adtok lehetőséget rá. Elfordítjátok a fejeteket, bámultok bele a semmibe, a lényeg, hogy ne kelljen ránk nézni. Társalogni sem lehet, max. egyszavas válaszokat adtok. Semmiféle jelet sem adtok, mindig mindenben nektek kell igazatok legyen. Megalázzátok, kigúnyoljátok az embereket, sokszor igaztalanul és olyan embereket bántotok meg, akik végképp nem érdemelnék meg azt! Folytassam?
2014. márc. 1. 16:58
 14/44 anonim ***** válasza:
Régen a mobilitás kevésbé volt lehetséges, így kevesebb választási lehetősége volt a férfiaknak, valamint régen meg is volt mondva nekik, hogy fiam te most őt fogod elvenni, ha tetszik, ha nem, szóval az is korlátozta a párválasztási hibák előfordulásának lehetőségét.
2014. márc. 1. 16:59
 15/44 A kérdező kommentje:
ma 16:58 válaszoló: az a baj hogy nem rólam beszélsz, én mindig ránézek mindenkire aki szimpaqtikus és mosolygok, de mégis annyiszor volt már olyan tapasztalatom, hogy amikor kezdett vmi kialakulni a srác elkezdte meghazudtolni önmagát olyanokkal ami a viselkedésében nyilvánult meg, mintha másnak próbálná magát kiadni hogy sikerüljön, mert "amúgy ugyse jönne össze", én ettől rosszul vagyok
2014. márc. 1. 17:02
 16/44 anonim ***** válasza:

"mégis annyiszor volt már olyan tapasztalatom, hogy amikor kezdett vmi kialakulni a srác elkezdte meghazudtolni önmagát olyanokkal ami a viselkedésében nyilvánult meg, mintha másnak próbálná magát kiadni hogy sikerüljön, mert "amúgy ugyse jönne össze", én ettől rosszul vagyok"

Üdv!

Erre is van magyarázat és ezt meg is mondtam már élőben is lánynak, amikor panaszkodott a "színészkedésre." Levezettem neki, hogy: "Figyelj, Kriszta! A srácok többségének meggyőződése, hogy nem kell nektek férfiként, csakis az olyan, aki egy hipermegaistenfarka illető."

Kriszta nézett egy nagyot, aztán elkezdte átkozni a feminizmust. De a lényeget megértette.

Ezt tudom neked is mondani. Manapság a csapból is ez ömlik. "A nőknek Alfa-hím kell! A nőknél csak a legjobbak jöhetnek számításba!"

Persze, hogy frusztráló és mivel senki nem akar "férfi-barátnő" lenni, ezért mindent megtesznek, hogy ők legyenek A FÉRFI a szemedben.

2014. márc. 1. 17:14
 17/44 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon gáz a szoli és a mellplasztika is....
2014. márc. 1. 17:20
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem meg annyira esik a férfiak színvonala, hogy régen még meg tudták különböztetni a valamirevaló nőket a selejjtől és ezért ez nem befolyásolta őket, ma már igen..."

A leírásod alapján most is meg tudják különböztetni.

2014. márc. 1. 17:21
 19/44 A kérdező kommentje:
köszi......
2014. márc. 1. 17:28
 20/44 anonim ***** válasza:

Az állatvilágban természetes hogy a gorilla jól eldöngeti az asszonyt ha szemtelen.Ezek szerint természetellenes nem verni a nőket?

A baj a gondolkodásoddal hogy csak azt látod meg ami téged igazol.

A férfiak nem szeretnek pofára esni,bármilyen meglepő.Hogy érezze magát vonzó férfinak akit folyton elutasítanak?

Ezért inkább biztos prédára mennek mégha az nem is egy modellalkat.

Az ilyen nők 99%a csakis a jóképű,magas,félisten testű,körberajongott pasikkal hajlandó szóbaállni.

Minek égesse magát aki nem ilyen?

És honnan tudja hogy te nem vagy egy hülepcsa? Nem látunk a fejedbe.

2014. márc. 1. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!