Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nyuszik a pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok plázacica és tudom, hogy annak tűnök, de ez csak azért van, mert 16 évesen elhatároztam, hogy "tökéletesen" akarok kinézni, azóta járok szoliba, aerobicozom, figyelek az étrendemre és fél éve volt egy mellplasztikám, ami nagyon jól sikerült és meg vagyok vele elégedve, szerintem ezek a dolgok teljesen normálisak manapság már, tisztának és energikusnak érzem magam, mellette egyetemre járok jó eredményekkel... ennek ellenére mindenki úgy kezel mint 1 elérhetetlen "valamit" ami mintha félúton lenne a nő és a drága ékszer között.. nagyon elegem van ebből, ma telt be a pohár végleg, amikor az étterem ajtajánál bunkón beelőzött 1 pasi és azt mondta a haverjának hogy "a hercegnőnek már így is túl sokan kinyitották az ajtót" ... én csak jól akartam érezni magam a bőrömben de közben elzülleni sem akarok, akkora bűn ez?
2014. márc. 1. 16:39
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
és ti nem csak azt látjátok ami titeket igazol.. elegem van
2014. márc. 1. 17:39
 22/44 anonim ***** válasza:

"Az állatvilágban természetes hogy a gorilla jól eldöngeti az asszonyt ha szemtelen.Ezek szerint természetellenes nem verni a nőket?"

:)

Arról nem is beszélve, hogy egyik hím akár meg is öli a másikat a nőstényért folyó harcban. Megnézném a nők arcát, ha a szeretett férfit egyik nap holtan találnák.

2014. márc. 1. 17:41
 23/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 17.14-es hozzászólásomat olvastad? Egyébként ketten is vagyunk itt 72 %-osok, csak szólok.
2014. márc. 1. 17:41
 24/44 anonim ***** válasza:
95%

Nem írtad, hogy most hány éves vagy, de olyan 19-22 közé saccollak így látatlanban. Elmondom, hogy kicsit idősebb férfi szemszögből mi látszik:

A "bolti csöcs" és szoli (pláne a kettő együtt) a _normális_ férfiak 90%-ánál kizáró tényező. Miért?

Mert a hülye pi**ákra jellemző. Pláne akkor, ha ezeket még valami élénk színű (ne adja Isten, rózsaszín) tapadós rucikával és valami dögösnek hitt magassarkúval is megtoldod. Még egy szilikonos kacsaszáj kellene a teljes kombóhoz...

Láttam már sok ilyen lánykát, akik kb. hasonlóan néztek ki és mindre az volt a jellemző, hogy azt állította magáról, hogy "tudom, plázacicának tűnök, de becsszóra nem vagyok az". Ennek ellenére azok voltak.

Például engem kifejezetten irritálnak a csőgatyás, vagy mélyülepes "besz*rós" farmert hordó, vastagkeretes szemüveges, vasalt hajú, sapkás, díszbúza, hipsztergyerekek. Éppen ezért nem is öltözök úgy, mint egy Espé, hogy utána fűnek-fának bizonygassam, hogy nem vagyok díszbúza, csak annak tűnök. Különben elég nagy önellentmondásnak tűnne a dolog, nem?

Visszatérve, hogy mégis ma baj a plázacicákkal? Hogy annyira törekednek a "tökéletes" külsőre, hogy közben a belső teljesen üres lesz, úgyis mondhatnám, hogy a felszínesség és konzumidiótizmus kerül az előtérbe. Tudod, amikor a beszélgetés kimerül az aktuális Barátok közt és Valóvilág epizódban valamint sminkelési, fogyókúrás tippekben... Néha-néha pedig fejhangon visítoznak valami hülyeségen. Éppen emiatt a fiúk/férfiak többsége csak pár patronra tartja őket érdemesnek, nem pedig tartós kapcsolatra. Emiatt hétvégente más döngeti az ilyen "cica" csajokat, ezért érthető, hogy egy idő után senki se veszi komolyan őket.

Szóval, maximum a kis ragyás tinifiúk tekintenek az ilyen lányokra elérhetetlenként, a rutinosabb rókák inkább egy könnyű menetet látnak bennetek.

Amúgy a cicák férfi megfelelője a nagydarab, kopasz, tetovált, fukszos BMW-s csóka. Esetleg köztük kellene keresgélned, mert ők képesek hosszútávon megmaradni a cicusok mellett, az azonos igények miatt.

(Félreértések elkerülése végett: természetesen nem minden kondiba járó ill. említett kocsival rendelkező férfi esik bele ebbe a kategóriába).

U.i.: Ha mindebből azt szűrted le, hogy bűn a külsővel foglalkozni és csak a plázacica ill. lepukkant, slampos elhízott zsírbálna opció létezik egy mai nő számára, akkor a mentális képességeid is fejlesztésre szorulnak, de remélem, ennyire nem súlyos a helyzet.

26F

2014. márc. 1. 17:43
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Jaja.

Mondjuk egyre inkább sanszos hogy a kérdező a jelleme miatt nem kell senkinek.

Hisztizik,mindenkit hibáztat magán kívül,érvelni nem tud.

Ismerek pár nagyon szép de kedves lányt.Érdekes módon mindig van barátjuk..

2014. márc. 1. 17:44
 26/44 A kérdező kommentje:

kedves 26 éves fiú, közlöm, hogy nekem ez a külső kizárólag arra kellett, hogy ne keljen azon agyalnom, hogy valami épp nem stimmel rajtam és emiatt hátrányba kerüljek, emellett én komoly dolgokkal foglalkozom a mindennapjaim során és észreveszem h ki akar csak arra és vissza is utasítom

egyébként jobb lenne ha nem az egész férfitársadalom nevében beszélnél, mint valami megmondóember, gusztustalan vagy

2014. márc. 1. 17:49
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Na mert te nem vagy megmondó ember...
2014. márc. 1. 17:51
 28/44 anonim ***** válasza:

Igazad van, nem vagyok én a férfitársadalom szóvivője, felesleges is koptatnom a billentyűzetet :)

Inkább beszéljenek helyettem a tények. A neked is bejövő (ez fontos kritérium) férfiak közül mennyinek kellettél "csak arra" ill. mennyi akart tartósat? Csak őszintén.

Kíváncsi lennék az arányra :)

2014. márc. 1. 17:55
 29/44 anonim ***** válasza:
mert még nem legalizálták a marcsit :D
2014. márc. 1. 18:02
 30/44 A kérdező kommentje:
az ilyeneknek esélye sincs nálam, mindig észreveszem a habizást, a hátsó szándékokat, már messziről kiszúrom, az "ajánlatok" szinte el sem jutnak hozzám... a gond pont az, hogy mikor valami normális lenne, győz a felszínesség és jön a színjátszás, ha meg vita van, akkor jönnek az arányok meg a többi hülyeség amit te is művelsz itt.. nem is érdekel ez az egész, folytatom az eddigi életem és ha egyszer jön valaki aki képes arra a hatalmas tettre, hogy önmagát adja és nem előítélettel közelít akár feleségül is hozzámegyek........
2014. márc. 1. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!