Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó pasiknak miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasiknak miért nincs barátnője?

Figyelt kérdés

Ismerek több jóképű,magas,sportos/izmos,ráadásul emberileg is remek- okos,népszerű,nagyhangú,humoros fiúkat.Köztudott hogy mindegyikbe szerelmes több lány is.De egyiknek sincs barátnője.

De miért?

Én átlagos fiú vagyok és nagyon szeretnék barátnőt de hát ugye alig van esélyem bárkinél is.

Ők megkaphatnának szinte bárkit de nem teszik.Nem értem..

Rengeteg csinos,kedves,értelmes lányt ismernek nem hiszem hogy egyik se tetszene nekik..

Ja és nem melegek.

De miért van az hogy nem használják ki az adottságaikat kapcsolatszerzésre?

18$F

2014. febr. 28. 22:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Van önbizalmuk.

A többi mondjuk lehet igaz.

De 18 évesen még nincsenek nők csalk lányok.

2014. febr. 28. 22:55
 12/12 anonim válasza:
Inkább a jó pasiknak miért van CSÚNYA barátnőjük?
2014. márc. 1. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!