Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasiknak miért nincs barátnője?
Ismerek több jóképű,magas,sportos/izmos,ráadásul emberileg is remek- okos,népszerű,nagyhangú,humoros fiúkat.Köztudott hogy mindegyikbe szerelmes több lány is.De egyiknek sincs barátnője.
De miért?
Én átlagos fiú vagyok és nagyon szeretnék barátnőt de hát ugye alig van esélyem bárkinél is.
Ők megkaphatnának szinte bárkit de nem teszik.Nem értem..
Rengeteg csinos,kedves,értelmes lányt ismernek nem hiszem hogy egyik se tetszene nekik..
Ja és nem melegek.
De miért van az hogy nem használják ki az adottságaikat kapcsolatszerzésre?
18$F
Elég fura ha nem ismersz.
A suliban osztályonként van vagy 3.
Elég fura ha nem ismersz.
A suliban osztályonként van vagy 3.
ugyanaz mint a 4es :D
magas vagyok,sportolok rendszeresen,jóképűnek mondanak a lányok,okosnak tartanak,olyan tekintetben népszerű is vagyok,hogy gyakran keresik a társaságomat,de nagyhangú és központi ember egyáltalán nem vagyok.
"Ismerek több jóképű,magas,sportos/izmos,ráadásul emberileg is remek- okos,népszerű,nagyhangú,humoros fiúkat"
Miért nincs barátnőjük?
1. Ez a macsóskodás csak kompenzáció, valójában félnek a nőktől. 0 önbizalommal.
2. Melegek, ne mond, hogy tudod, hogy nem azok. Rólam 24 éves koromig senki nem tudta, hogy leszbikus vagyok, csak a legközelebbi 1-2 barátnőm.
3. Valójában mégis hiányzik belőlük valami ami kell a nőknek. Kívülről lehet csodálják őket a fiúk, lányok. De ha megismeri őket közelebbről egy lány inkább tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!