Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gigolónak lenni menő? Mert vannak akik ezzel izélnek.15/L
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:49
11/14 anonim válasza:
nem tartom menőnek, de nem is utálom őket, igazából nem is érdekelnek..
13/14 robifiu válasza:
Mondjad nekik,hogy ne izéljenek!!!
14/14 anonim válasza:
én egyetem alatt voltam gigolo. Nem vagyok rá büszke, de így volt ahol lakjak ingyen, volt kaja, volt pénzem, volt kocsim, persze nem voltam bunkó, művelt vagyok de szegény vagyis már nem, de amikor egyetemre mentem akkor szegény voltam. A hölgyet akivel/ akinél laktam kisérgetni kellet rendezvényekre, ide-oda, nyaralásokra meg szex. Viszont ez nem volt rossz, egy 39 éves nő volt de rohadt jól nézett ki csak volt egy furcsa stílusa meg viselkedése, szerintem ezért is nem volt férje vagy komoly kapcsolata, ne nekem meg pont bejött ez a stílus, csak a nő lett volna fiatalabb vagy 15 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!