Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztázzam vele már az elején?
Figyelt kérdés
A barátommal még nagyon friss a kapcsolatunk,de már szóba került, hogy aludjak ott nála.Nekem azonban még borzasztó korai. Elég lelkis és gátlásos lány vagyok, így attól tartok nem csak az a szándéka, hogy "aludjunk", amit megértek, de számomra gyors lenne. Mondtam neki, hogy nem szeretnék még, és kicsit csalódott volt. Szerintetek mi a teendő? Sodródjak az árral anélkül, hogy megbeszélném vele a dolgokat, vagy finoman, őszintén adjam a tudtára, hogy egy darabig én még nem tervezek komolyabb testi kapcsolatot? Így végül is lenne döntése a dologra nézve. Várhat, vagy legrosszabb esetben szakít. Előre is köszi.2014. febr. 28. 09:15
11/11 A kérdező kommentje:
Én sem mondtam, hogy baj, ha többet akar. Sőt, írtam is a kifejtésben. :)
Azóta volt kis mosolyszünet, fel kellett dolgoznia a szitut, aztán mondta, hogy nem haragszik, bár reméli ez megváltozik majd. Addig meg nem csinálja a feszkót érte.:)
Gondoltam leírom, hogy alakultak a dolgok.
2014. márc. 2. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!