Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején tisztáztuk hogy ő nagyon munkamániás és kevés ideje van, de azért ez nem esik túl jól. Mit csináljak szerintetek?
A "dolgom van" jó kifogás! Ha nem akarok találkozni valakivel, vagy párom akar valamit én is azt szoktam mondani, hogy dolgozom! Olyan hogy munkamánia, nem létezik!
Csak esetleg gyengébb érdeklődés a másik iránt.
Ha előre jelezte korrekten, és elfogadtad, akkor semmit nem tudsz tenni, legalább őszinte volt...
Én is munkanapokon 12 órákat nyomok le egy nap (Plusz 2-3 óra utazás), bentről internetem nincs, max telefonon... Néha van annyi időm, hogy felnézek netre pl, de néha a rendes szünetemet is félbeszakítják, és van, hogy wc-re se akkor jutok ki, amikor szeretnék... és akkor ha hazaesek, sokszor eszek, fürdök, és esek be az ágyba ájulásszerűen... Reggel kelek, készülődök, és indulok...
Elhiszem, hogy így kapcsolat elején pocsék érzés, de tudtad, és vállaltad! Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!