Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztázzam vele már az elején?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztázzam vele már az elején?

Figyelt kérdés
A barátommal még nagyon friss a kapcsolatunk,de már szóba került, hogy aludjak ott nála.Nekem azonban még borzasztó korai. Elég lelkis és gátlásos lány vagyok, így attól tartok nem csak az a szándéka, hogy "aludjunk", amit megértek, de számomra gyors lenne. Mondtam neki, hogy nem szeretnék még, és kicsit csalódott volt. Szerintetek mi a teendő? Sodródjak az árral anélkül, hogy megbeszélném vele a dolgokat, vagy finoman, őszintén adjam a tudtára, hogy egy darabig én még nem tervezek komolyabb testi kapcsolatot? Így végül is lenne döntése a dologra nézve. Várhat, vagy legrosszabb esetben szakít. Előre is köszi.

2014. febr. 28. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha igazán fontos vagy neki, akkor megfogja érteni, úgy hogy beszélj vele.
2014. febr. 28. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt tisztázd vele mit ért "alvás" alatt. Ha tényleg csak aludnátok azt te is élveznéd, nagyon jó a másikhoz bújni. Szerintem az ellen neked sem lenne kifogásod.
2014. febr. 28. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség a legegyenesebb út, főleg egy párkapcsolatban, amit jó esetben erre kéne alapozni. Ha ilyen alapvető dolgokról nem tudsz vele beszélni, akkor később sem fogod tudni megosztani vele a véleményedet, igényeidet. Ha szeret téged, tiszteletben kell tartania. Semmit sem erőltethetünk rá a másikra, neked pedig egyáltalán nem kötelező beadni a derekad csak azért, mert ő szeretné; egy párkapcsolatban mindkét félnek boldognak kellene lennie :)
2014. febr. 28. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Csakis őszintén! Ha te nem akarsz valamit, akkor ne tedd meg, és ne zsaroljon azzal, hogy csalódottnak akar látszani.

Hány évesek vagytok?

2014. febr. 28. 09:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Ő 21 éves, én 19. Nem volt még szerencsém hosszútávú kapcsolatban élni a korom ellenére, ezért ilyen téren igencsak tapasztalat híján vagyok. Akikhez eddig volt "szerencsém", nem érdeklődtek tovább, miután ezt közöltem velük. :)
2014. febr. 28. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki tényleg szeret, az elfogadja. Aki strigulát lát benned, az nem.
2014. febr. 28. 09:49
 7/11 anonim válasza:
100%
Ha tényleg hosszútávon szeretne veled kapcsolatban lenni, akkor meg fogja érteni, és egyáltalán nem fog ez benne mély nyomot hagyni. Ha meg szakít, akkor csak szórakozni akart.
2014. febr. 28. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2014. febr. 28. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Hadd szóljak egy pár szót hímnemű embertársaim érdekében, mert azért korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy azt utolsó válaszoló írta. Attól még, hogy netán többet akar az alvásnál, attól még lehet rendes, jóravaló fiú, és ha magkapja, nem biztos, hogy továbbáll.
2014. márc. 1. 10:40
 10/11 anonim ***** válasza:
9: senki sem mondta, hogy baj, hogy többet akar. Az összes válaszoló egytől-egyig csak arról beszél, hogy ha nincs tekintettel arra, hogy a lány még nem akarja, akkor az elég csúnya dolog.
2014. márc. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!