Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találom a párom, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a párom, a megfelelő lány hol lehet vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok gyerekek!

Azt sem tudom már honnan kezdjem, de a lényeg, hogy sok-sok éve vágyom a viszonzott, átélt szerelemre, keresem a megfelelő lányt, volt, hogy azt hittem megtaláltam, de aztán folyton csalódnom kellett. A baj, hogy hiába van sok lány, aki külsőre vonzó vagy tűrhető, a személyiségükben mindig van valami, ami taszít és kiábrándít. Én azt hiszem egy álomvilágban élek félig meddig. Van egy lány, akit elképzeltem, tudom milyen lány és most nem külsőre kell gondolni, hanem belső tulajdonságokra és valahogy azt keresem minden lányban, de folyton csalódnom kell, szerintem nem létezik ilyen és mára kezdtem ezt igazán belátni, de nem tudok mit tenni én továbbra is azt keresem, amit még fiatalabb srácként elképzeltem. Sajnos az sem könnyíti meg a dolgomat, hogy külsőre nem vagyok egy hű, de helyes fiú kategórai, de azért voltak lányok már, akik helyesne tartottak. Szóval van nálam rondább gyerek is az tuti. Mégis gyakran vagyok ott, hogy már egy külsőre nem vonzó lánnyal is összejönnék, ha benne meglennének azok az értékek, amit keresek, de még így sem volt szerencsém. Csak nézem, hogy mindenki párra lel a környezetemben, ahogy telik az idő, csak épp nekem nem jön el a megfelelő lány, teljesen magányos vagyok és egyre mélyebbre zuhanok a magány sötét, ijesztő, feneketlen medrében. Az is baj velem tudom, hogy én sem vagyok tökély, eléggé érzékeny meg érzelemes típus vagyok egy fiúhoz képest, persze igyekszem rejteni amíg lehet a gyengeségeimet. Van, hogy egy nyamvadt érzelmes filmen képes vagyok könnyezni van, hogy bunkó napom van, szóval egyáltalán nem vagyok tökéletes, csak azt tudom, hogy valamiért folyton egy valamire vágyom igazán. Arra, hogy egy lányt a karjaimban tudjak és őszintén szerelmeskedjek vele,hogy ott legyünk egymásnak és jókat szexeljünk meg legyen közös jövőnk.

2014. febr. 27. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem találom a párom, a megfelelő fiú hol lehet vajon? Te vagy az, Rómeó? Itt vár már Júliád 20 éve.
2014. febr. 27. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
ismerős érzés... én is benne vagyok,hasonló gondolatokkal
2014. febr. 27. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
hogy ha ez most igazi kérdés, akkor az a helyzet, hogy rettenetesen megrekedtél valamilyen gyermeki érzelmi szinten. Hogy ezt hogy lehet orvosolni, fogalmam sincs, de tudatában kell lenned, hogy valóban álomvilágban élsz, pedig sok szépség van a való világban is, csak meg kell tudni látni. Erre meg kell érni. Nem tudom, hogy maradt ez el nálad, talán valami pszichológus tud segíteni. Magadon is biztos tudnál segíteni, talán ha értelmes dolgokkal foglalnád el magad, és fejlesztenéd tested-lelked. Esetleg állítsd magad (értelmes) kihívások elé, változtass a környezeteden, tanulj új dolgokat, hozd magad új helyzetekbe. Ezek fejlesztik a személyiséget, és ezzel együtt valószínűleg az érzelmi világod is valahogy fejlődni fog.
2014. febr. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!