Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány mondja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány mondja, hogy a lányok többségét nem érdemes jónak látni, abban mennyi lehet az igazság?

Figyelt kérdés
Hogy őszinte legyek, elég sokat csalódtam már bennük, még a normálisnak, kedvesnek, értelmesnek tűnőkben is. De az egyik lány ismerősöm megjegyzése még jobban elgondolkodtatott, miszerint ha én tudnám, hogy milyen a lányok többsége... A gond az, hogy ha megismerkedem valakivel (vagy legalábbis próbálok neki esélyt adni az ismerkedésre), mindig abban reménykedem, hogy ő hátha különb lesz, meg nem csak hazudik, és a látszat nem fog csalni, de úgyis csak a fájdalom és a csalódás jár az ismerkedéssel, így kezdek kiégni. Szóval tényleg ennyire rossz lenne a helyzet? Vagy csak én vagyok szerencsétlen? Jelzem, nem cicababáknál szoktam próbálkozni, beérném tök átlagos lányokkal is, meg kifejezetten próbálok olyat keresni, aki azért ki tud mondani egy értelmes magyar mondatot, és nem a bulizás tölti ki az élete 90%-át.

2014. febr. 26. 20:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a szüzességről van szó, hanem arról, hogy hányan hazudnak, semmibe veszik a férfiakat/fiúkat, mintha nekünk nem lenne lelkünk, hányan vannak az ostobák, felszínesek, beképzeltek, akik élből visszautasítják a próbálkozót, gyakorlatilag úgy, hogy esélyt sem adnak a megismerkedésre. Az részben csak kifogás, hogy "erre van kereslet", mert rengetegen panaszkodnak, hogy senkinek sem kellenek, meg azt állítják, hogy rendes, kedves srácot akarnak, de ha meg normálisan közeledsz hozzájuk, lepattintanak vagy szó nélkül eltűnnek. Mindezt a rendesebbnek tűnő lányok. El lehet képzelni, hogy akkor a többiek milyenek lehetnek.
2014. febr. 26. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Teljes mértékben egyetértek veled! Sajnos manapság ez így van..:/ Még soha nem volt barátnőm de csak azért mert (Kiállóak a füleim) és ezt próbáltam Kompenzálni Kedvességgel, Jó frizurával, Divatos ruhákkal de a lányok nagy része ezt nem értékelik legalábbis akikkel eddig próbálkoztam pedig nem "Plazacicákkal" próbálkoztam hanem Normálisnak mondható szemüveges átlagos lányoknál.. 17/F
2014. febr. 28. 17:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezt tapasztaltad, sokszor tényleg irtó beképzeltek még az átlagos lányok is. De a legnagyobb csalódást talán az jelenti, amikor úgy gondolod valakiről, hogy kedves, normális személyiség, aztán meg beléd mártja a kést, főleg úgy, hogy előtte igazából nem is adott esélyt arra, hogy megismerjétek egymást.
2014. márc. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!