Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dilemmázok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy írja le, így a közepébe vágok.

Pár hónapja megtetszett nekem egy lány, eleinte nem is akartam tudomásul venni, és gondoltam csak féltékeny vagyok rá mert szép/csinos. De később csak őt kerestem mindenhol és ha láttam mindig boldogság fogott el és zavarba jöttem.

De kizártnak tartom hogy leszbikus vagyok, hiszen ugyan olyan módon vonzódok a fiúkhoz. Miért van ez?Mit csináljak? Sajnos nem tudtam ezt így senkivel megbeszélni mivel már olyan társaságban élek ahol hamar kinézik az embert,és félek hogy a kijelentésem után megváltozna a hozzám való viszonyuk.

2014. febr. 26. 17:36
1 2
 1/15 sándorjános ***** válasza:
52%

Lehet a kisugárzása tetszik, ahogy viszonyúl a dolgokhoz. Képzeld el, hogy van egy ember, aki mindíg szakad, mindíg nevet, mosolyog. Ha csak ezt az arcát látod, akkor elkönyvelede, hogy ő a mosolygós ember, meg megjegyzed, hogy milyen jó, hogy ennyire képes nevetni a világ legapróbb dolgain. Ha egy nő az ideális nőiség megtestesítője, tehát a kisugárzása, arcjátéka, őt körülvevő miliője stb. olyan, mint amilyen neked is tetszene (nem féltékenység!), úgy mint "barátnőjének lenni", akkor várható egy belső késztetés, hogy megismerkedj vele. A test évmilliók óta rendelkezik az eltanulás ösztönével, ha valaki mondjuk csak felületesen is ismerve ilyen-olyan, attól ha jó benyomást tett rád milyensége, el akarod tanúlni tőle, gondolj csak az első tűzcsiholó emberekre, mindenki a barátuk akart lenni, mert megtetszett nekik, hogy aki Mamutvadász Mugrinnak a barátja, az nem fázik. Nekem is van ilyen osztálytársam csak az eset fiúban hasonló. Ő okos, tályékozott és felvett egy 40-es 50-es évek beli dzsessz zenész eleganciát, érződik hogy nagyon komoly emberke. Van akit csak azért meg akarsz ismerni, mert a barátjait jól ismered, de őt nem és így ha azt látod, hogy a jófej barátjai előtte fejet hajtanak, kifúrja az oldalad, hogy ez a valaki mit csinál ilyen jól? A kíváncsiság és feltételezés éppúgy ösztökélhet valakit a megismerésre.

Érdekelne, hogy hány éves vagy, fiatalon az emberek sokkal bizonytalanabbak, mint később. Volt már platói szerelmem, egy szót se beszéltem vele, bár egyszer megszólítottam, de nem hallotta meg, szóval ha mégis identitási problémáid vannak és titkon szereted, vagy szeretet alakul ki, akkor ha üzenetben rám írsz, hogy miket gondolsz, miket érzel szerintem választ tudok adni, hogy miért van és hogy mit kell tenned, ha hetero akarsz maradni (feltehetőleg sose fog rádmászni csókviharral, ahogy te se, de a szerelem még ha titkos is már egy identitás kialakulásának a törzsét jelenti).

2014. febr. 26. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

"mit kell tenned ha hetero akarsz maradni" :DD ez ugy vicc? :D

Akkor marad hetero ha annak született, ha nem akkor meg így vagy úgy, előbb vagy utóbb úgyis vonzódni fog azonos neműekhez a kedves kérdező,CSAK jó lenne ha megkímélné magát egy rakat rossz érzéstől a jövőre nézve. Mondjuk a "hogyan maradjak heteró" érzéstől.

Azzal nem lesz előbbre senki ha a saját lelkét erőszakolja meg, mert heterónak LENNI KELL...

és hogy a kérdezőnek válaszoljak, ne zárj ki az életedből semmilyen lehetőséget, nem biztos hogy leszbikus vagy, talán inkább biszexuális, de ne zárkózz el, azzal csak a saját boldogságod útjába állsz.Egyik ember véleménye se ér annyit, hogy te ne legyél boldog vagy ne érezd jól magad! Ez mind majd alakulni fog! :)

A társaságodnak nem kell tudnia, hogy mit érzel, elég ha te kezded megfogalmazni magadba, hogy mi is ez. :)

2014. febr. 26. 20:14
 3/15 sándorjános ***** válasza:
46%

Második nem értek egyet. Ha meg akarja magát óvni a környezet rosszallásától, akkor elkerüli és elfelejti kész... keres magának fiút ennyi... ha belemegy az az ő döntése, ha nem az is. Ha egyelőre fontosabb neki a környezet véleménye, akkor segítettem volna neki pár tippel, hogy hogyan kerülje/felejtse el... Köszönöm, hogy értelmes válasz is lepontozol tényleg...

Különben írhattam volna ezt is: "Figyu ha lesz0psz, akkor nem vagy leszbi." Azért NAGY különbség van.

2014. febr. 26. 20:45
 4/15 sándorjános ***** válasza:

Gondolkodtam még rajta és ezekre jutottam az első megállapításon túl:

Különben mindenképpen ismerd meg, beszélgess vele, ha ebben kedved telik. Ha másért nem is, akkor jó barátnő még mindenképp lehet belőle. Végülis a puding próbája az evés, honnan tudod hogy tényleg szimpatikus-e, ha nem beszéltetek még eleget? Elég felületes dolog a külső alapján ítélkezni, szimpátiát felépíteni, vagy lerombolni. Különben lehet a vetélytársat látod benne, a vetélytársak mindíg sokkal érdekesebbek egy ember számára, mint azok, akikre nem irígykedsz valamilyen okból kifolyólag. Egy vetélytárs megismerése sok jó dologgal jár és lehet azért jössz zavarba a közelében, hogy nehogy elveszítsd a beléd vetett bizalmát, hogy úgymond "ne égj be", nagyon be akarsz neki jönni, mert neked nagyon bejön amit ő képvisel esztétikai, szociális szemléletben egyaránt nézve. Ilyen szinten ő a felemelkedésed egyik létrája, akinek ha megnyered a szeretetét, támogatását, akkor te is kaphatsz abból, amit ő képvisel, tehát segíthet, megnevettethet, lelkizhet veled, gyönyörködtetheti a szemed stb. stb.

2014. febr. 26. 21:05
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,én is gondolkoztam rajta hogy megismerkedek vele, de nem igazán nyitott és félek mi lesz akkor ha nyilvánosan is vonzódok hozzá.

bár még 16 éves vagyok(kérdeztétek is a korom) és remélem ez csak kamaszkori kíváncsiság/fellángolás.

De ha mégsem már próbálkozom megemészteni, és az az igazság hogy elég könnyen megy.

2014. febr. 27. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:
nálam is ugyanez a helyzet...16/L
2014. febr. 27. 17:35
 7/15 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:

és te hogy kezelted ezt?próbáltál ellene tenni valamit vagy csak szimplán hagytad?

2014. febr. 27. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát igazából hagyom folyni a dolgokat,és a szívem méllyén tudom hogy nem lesz semmi komoly dolog belőle.Több okból sem ,de azokat most nem részletezném.Mikor meglátom zavarba hoz,és mindig azon gondolkozom, hogy ő vajon észre vett e már valamit a viselkedésemből,mivel nyiltan nem vállalnám fel az érdeklődésem iránta.Tudom hogy sok ismerősőm másképp állna ez miatt hozzám.
2014. febr. 27. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
*emiatt :DD
2014. febr. 27. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:
És lányok mit szólnátok ha az adott illető odamenne hozzátok?:) Mert igazából az utóbbi időben feltűnt az osztálytársaimnak meg utána nekem is, hogy egy lány mindig néz és ennek szeretném az okát megtudni :D Örülnétek ennek vagy sem?
2014. febr. 28. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!