Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi egy fiú, hogy mi tetszik nekem benne?
Figyelt kérdés
Mintha nem akarná elhinni,hogy szeretem.Lehetséges ez??2014. febr. 26. 13:20
1/2 anonim válasza:
én is megkérdezném...igen nehezen hiszi el
2/2 anonim válasza:
Én ezt a kérdést jó kontextusban érteném... így tartja fenn a kommunikációt, s legalább változatosabb annál, hogy "szeretlek!", amit annyiszor elcsépelnek az emberek már, hogy elképzelhető, hogy egy mélyebb érzésű embernek már nem sokat mond, ezért meg akar bizonyosodni róla.
Szerintem mondd el, hogy miért szereted, mi tetszik benne. Ettől ő is boldogabb lesz, megemelheted az önbizalmát, na meg neked is jó, mert felmérheted, hogy valóban szereted-e, s miért. Ugyanakkor, ő is válaszolhat erre a kérdésre... S máris egy tartalmas beszélgetést indíttok, amiből kiderülhetnek a hiányosságok, kis hibák is, amit kevésbé tetszik a másikban, s lehet tervezgetni, hogy min és hogyan tudnátok jobbá, szorosabbá tenni a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!