Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha van egy fiu és tetszik és el szeretném hivni moziba? Vagy jobb az ha ő kérdezi meg? De ő azt hiszi, hogy mással megyek.
Ne hívd el simán, az a legtöbb fiúnak azt az üzenetet küldi, hogy rá akarnak akaszkodni. Nem szeretik, ha nem ők kezdeményeznek. Hívd el úgy, hogy ne tűnjön kezdeményezésnek: szerintem jó ötlet az egyik előttem szóló tanácsa: mondd azt, hogy a barátnőd lemondta, és nem akarsz egyedül menni, van-e kedve veled menni.
Engem pont így hívott el annak idején egy srác (osztálytársam). Koncertbérletről volt szó. 4-5 alkalommal mentünk el együtt. Máig jó emlék maradt, pedig nem akartam a sráctól semmit, csak jólesett, hogy én most egy fiúval megyek valahova. Valószínűleg ő is így volt vele. Jó volt, mert nem volt úgy beállítva, hogy mi most randizunk. Sokkal természetesebb volt így. Sok sikert!
Le fognak pontozni, de szerintem nyugodtan hívd meg. Nincs abban semmi. Ne "mássz rá", csak legyél kedves. Ha pedig ő tényleg csak koncertre akart menni veled, akkor vedd tudomásul, hogy nem akar tőled többet. Ennyi. Nehogymá' a 21. században kötögetve kelljen várni a fehér lovon közlekedő királyfira...
28/l
köszi a válaszokat :)
am....a barátnőmet hivtam el csak ő le mondta és tegnap meg kérdeztem a srácot nem hazudoztam neki csak ugy meg kérdeztem és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy elhivtam =) és eljön=)
de koncerten már nem én fogok kezdeményezni...mert szerintem az már nagyon nyomulós lenne...de remélem jó lesz
de szerintetek is jobb ha nem nyomulok??
és milyen ruhába menjek??
ha megkérdezi, hogy ez randi akkor mit mondjak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!