Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudjam meg, hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg, hogy van-e Nála esélyem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy lány a sulimból. Már több, mint 1 éve odavagyok érte..ő az első lány, aki eddig tetszett, ő váltotta ki belőlem ezt az egészet, azért is annyira különleges. Nem tudom, hogy biszex vagyok-e vagy csak ő az egyetlen lány, akire másképp nézek, de nem is érdekel, hiszen az én életem. Próbáltam már elfelejteni, próbáltam kiverni a fejemből, de nem megy. Nagyon sokat nézzük egymást, mindig megfordul utánam, én pedig próbálok úgy tenni, mintha közömbös lenne, mert nem akarom, hogy kiderüljön. A barátaim persze tudják, de nagyon leégnék, ha Ő megtudná és elítélne. Néhány osztálytársam ismeri, de bennük nem bízom és nem is akarom, hogy ők mutassanak be Neki. Nem is nagyon merek hozzá közeledni, mert nem tudom, mit mondhatnék és tudom, hogy nem tudhatja, de mégis úgy néz rám, mintha tudná..(zavaros)..Néha zavarba jövök, mikor jön velem szembe és furán néz, mert az van bennem, hogy biztos valami rosszat gondol rólam vagy nem is tudom. Barátaim szerint biztos, hogy szépnek talál és azért néz meg mindig, de ez még akkor sem jelenti azt, hogy bármi esélyem is lenne. Hogy kezdjek neki a "felderítésnek"? Reakcióit már figyeltem..illetve figyeltettem, közeli barátnők mondták, hogy egyértelműen bámul folyton és akárki van a közelemben, csak engem, de ennek ezer oka lehet, szóval ez kilőve..Muszáj próbálkoznom, mert már alig van időm..Mit csináljak? Értelmes válaszokat várok, homofóbok kíméljenek.
2009. dec. 11. 17:19
 1/5 A kérdező kommentje:
dejó, hogy mindenkinek írnak, csak én nem kapok semmilyen tanácsot..:D
2009. dec. 11. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokmindent szerintem nem tudsz tenni :D mivel nem tudod hogy hogy viszonyul a dolgokhoz max a legközelebbi barátnője tudja. Am meg én is így vagyok az egyik oszt társammal de én jól viselem a dolgokat... F/20 :D
2009. dec. 11. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
msn-n : nem érsz rá unatkozom és nincs kedvem egyedül lenni nem jössz el velem el a moziba időtöltésnek szeretek veled lenni
2009. dec. 11. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah. Hívd el valahova. Aztán vagy jön vagy nem. Nem sok biszex van, úgyhogy hamar ki fog derülni, hogy benne lesz-e a mókában vagy nem.
2009. dec. 11. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én válaszolok... szóval, nem biztos, hogy biszex vagy. Szerintem. Mert lehet, hogy csak tetszik, szépnek látod. Nő nőről sokszor gondolja, hogy szép. De vajon, ha lenne valami, le is feküdnél vele?

Szerintem menj oda hozzá, és mondj valamit: jó a pólód, hol vetted? Valami hasonló... aztán elegyedj vele beszélgetésbe. Aztán köszönni fogtok egymásnak. Barátnők lesztek... Aztán majd kiderül, hogy ő milyen, olyan téren is... sok szerencsét :-) !

2009. dec. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!