Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalmat érzek az egyik diákom iránt. Vajon ő észrevette, és hogy tudnám eltakarni?
Figyelt kérdés
Ebben az évben kezdtem középiskolában tanítani, és vonzódom az egyik diákomhoz. Próbálom nem kimutatni. Nem célozgatok, nem szentelek neki több figyelmet a többi diáknál. Észrevettem már, hogy órán ő is többször mélyen a szemembe néz, és én állom a tekintetét. Vajon ő ebből leszűrt bármit? Nagyon feszélyez ez a helyzet, emellett nem tudom róla levenni a tekintetem. A rossz indulatú válaszolóknak üzenem hogy nem vagyok sem perverz, sem pedofil.
29 F
2014. febr. 23. 21:51
41/52 A kérdező kommentje:
A páromat már otthagytam, nem működött a kapcsolatunk. A leányzó 18 éves. És Kedves utolsó! Köszönöm válaszod. Valóban nem ártana tisztázni magamban a dolgokat, mert valójában én sem tudom, hogy pontosan mit is akarok.
2014. márc. 16. 18:57
43/52 anonim válasza:
És annyit elárulsz hogy mivel kezdődik a lány neve?
46/52 anonim válasza:
JAA! Mi a helyzet?? Drukkolok neked! 17/l aki meg a tanárához vonzódik...
48/52 anonim válasza:
Szia! Nagyon érdekelnének engem is a fejlemények. Túltetted magad rajta vagy mi van most?
49/52 anonim válasza:
Kedves kérdező! Engem is nagyon érdekelne hogy mi lett a történet vége. Hogy hogy alakultak a dolgok?
50/52 anonim válasza:
Bárcsak az én tanárom írná ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!