Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzalmat érzek az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalmat érzek az egyik diákom iránt. Vajon ő észrevette, és hogy tudnám eltakarni?

Figyelt kérdés

Ebben az évben kezdtem középiskolában tanítani, és vonzódom az egyik diákomhoz. Próbálom nem kimutatni. Nem célozgatok, nem szentelek neki több figyelmet a többi diáknál. Észrevettem már, hogy órán ő is többször mélyen a szemembe néz, és én állom a tekintetét. Vajon ő ebből leszűrt bármit? Nagyon feszélyez ez a helyzet, emellett nem tudom róla levenni a tekintetem. A rossz indulatú válaszolóknak üzenem hogy nem vagyok sem perverz, sem pedofil.

29 F

2014. febr. 23. 21:51
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es! Nem tüntetem ki különös figyelemmel, nem kivételezek vele, próbálom elkerülni a szemkontaktust, stb. Természetesen ha kérdez valamit válaszolok, stb. De nem szólok hozzá, ha nem muszáj. Próbálok vele úgy viselkedni, mint a többi diákkal, hisz nagy a tét. A megélhetésem kontra az érzéseim. Nagyon nehéz, de úgy érzem nem tehetem meg sem vele, sem pedig magammal azt, hogy kapcsolatot létesítsek vele.
2014. febr. 27. 22:47
 22/52 anonim ***** válasza:
50%
Amikor tanárnak tanultál nem gondolkoztál el ezen, hogy uhh mi lesz, ha egy diák megtetszik?
2014. febr. 27. 22:55
 23/52 A kérdező kommentje:
De. De azt gondoltam, hogy meg tudom majd oldani. Úgy tűnik, hogy meg is tudom oldani, csak hogy sajnos belül pedig vívódom. Először kollégiumi tanár voltam, de most, hogy betettek középiskolai tanárnak elég sok dolog változott. Köztük az is, hogy nagyon szép lányokat tanítok, de valamiért csak ez az egy lány fog meg, csak sajnos erősebben a kelleténél.
2014. febr. 27. 22:58
 24/52 anonim ***** válasza:

És ez mennyire befolyásolja az életed? Például otthon is szoktál róla fantáziálni,eszedbe jut, vagy inkább csak az iskolában érzed ezt, amikor látod őt?

Egyébként szerintem ha nagyon akarod őt, akkor várj a bankettig, várd meg, amíg nem lesztek tanár-diák viszonyban, és akkor már esetleg megpróbálhatsz közeledni felé (persze akkor is titokban).

2014. márc. 1. 17:04
 25/52 A kérdező kommentje:
Itthon, és más helyeken is eszembe jut. Annyira természetesen nem intenzíven, mint mikor együtt kell vele lennem egy légkörben
2014. márc. 2. 20:12
 26/52 anonim ***** válasza:
a lány,hogy viselkedik veled?
2014. márc. 5. 18:39
 27/52 A kérdező kommentje:
Ha a szemébe nézek állja a tekintetemet. Mostanában nem nézek rá ha nem muszáj, de érzem ahogy most már ő keresi az én tekintetem. Egyébként tisztelettudó, de nem tart tőlem, fel meri vállalni a véleményét. Annyira nem kommunikálunk, hisz nem engedhetem meg ezt magamnak.
2014. márc. 5. 19:58
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

miért eddig ő nem kereste a tekinteted?ha tetszik miért nem beszélgetsz vele,hisz te vagy a férfi!:) neked kell lépni :)

más diákok félnek tőled?merthogy íród ő nem fél.

2014. márc. 5. 20:17
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
legy kedves vele,baratsagos,mosolygos udvarias!ereztesd vele h tobb neked de csak finomban es figyeld h h reagal erezke! ;)
2014. márc. 6. 09:52
 30/52 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy nem fél önmagát adni.

Utolsó! Köszönöm a tanácsot! Lehet, hogy megfogadom!:)

2014. márc. 6. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!