Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt szexbarátsága. Mennyi ideig tartott és miért lett vége?
Na, most már kíváncsi vagyok.
Gondolom abból irányul a kérdésed is.
Szóval mi történt?
Én is tudom a fordítottját, nem vagyok értelmifogyatékos, de azért köszönöm.
Meg azt is, hgy a válaszra csak egyvalaki tudott normális választ adni -.-
És hány éves vagy?
És neked miért lett vége ha vége lett, ha volt ilyen?
4-es vagyok.
Kérdező. Az látszik, hogy nagyon rossz a kedved, de szerintem Asot is jó választ adott.
És ha azt vesszük én is csak az egyik oldalt írtam le.
De most már én is kíváncsi lennék a történetedre.
3 hónapja tart, eddig 2szer szakítottunk.
Azért szakítottunk, mert elejétől kezdve többről szólt a dolog és mindkettőnknek van vesztenivalója.
Már jól vagyok :)...tényleg nem ehhez kapcsolódik. Eltűnt a kutyám, de most hazajött.
Most benne vagyok egy ilyenben, 2 hónapja tart, heti 1X-i találkával. Ezelőtt is volt pár ilyenem de azokban nem volt semmi rendszeresség, csak ha kedvük tartotta akkor felhivtak havonta-2 havonta, aztán eltüntek mitn szürkeszamár. Csak kiváncsi vagyok, hogy meddig lehet húzni egy ilyen "Kapcsolatot" és általában mi miatt szokott vége lenni. Gondolom, hogy ha az egyik beleszeret a másikba...vagy ha az egyik szerelmes lesz egy harmadikba.
De ő nem akar kapcsolatot, senkitől, nem csak tőlem nem. Én megismertem volna, de ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!