Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahódíthatom?
Jaj de aranyos :D
Persze, hogy nincs még túl rajtad. :) Szerintem gondold végig, hogy ha tényleg annyit számít neked, és a jövőben nem leszel annyira féltékeny, akkor kezdjétek újra. :) Nagyon fontos, hogy legyőzd a féltékenységed, vagy legalábbis ne legyél annyira féltékeny, mert akkor igaza lesz a lánynak, hogy mindig amiatt szakítanátok, hogy te azt hiszed megcsal.
Másokra meg ne hallgass légyszíves. Én is sokszor hallgattam másokra és lehet amiatt ment tönkre a kapcsolatom egy olyan sráccal akit két év után se tudtam rendesen elfelejteni. (Persze nem állandóan rá gondoltam, de néha néha eszembe jutott és bánkódtam rajta. Fájt.)
Szóval gondold végig, hogy mit tennél meg ezért a lányért, a féltékenységed mindenféleképpen győzd le, nem kell teljesen de ne hidd mindig azt hogy megcsal. :)
Hajrá. :)
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!