Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt szexbarátsága. Mennyi ideig tartott és miért lett vége?
Több oka is lehet annak, hogy valaki abbahagyja.
1. Talál egy olyan lányt akivel többet is el tud képzelni, akit megszeret.
2. unalmas lesz, nem köti le a lány, nem tlaál benne semmi olyat ami hozzá láncolná...
3. simán csak nem jó a szex, amíg nincs ló jó a szamár is alapon működik.
4 hónapig tartott, aztán jött egy másik fiú aki szintén felkeltette az érdeklődésemet.
Kiírom, hogy lány vagyok mielőtt engem is leoltasz :)
25/L
Nagyon nem erről volt szó...Természetes férfiak is válaszolhatnak kedves második, csak nehezményeztem, hogy az első úgy beszél, mintha mindig a lány miatt lenne vége , mert az nem elég jó a drága férfi számára. De örülök, hogy lány létedre, téged ez nem zavar.
Köszi a választ.
Na álljunk csak meg!
Nem a lányt hibáztattam, sőt egyik válaszomban sem hibáztattam senkit sem.
Csupán a saját eseteimet írtam le.
Valamit súlyosan félrenéztél.
Kiemelném azt, hogy "Valaki" abbahagyja...Nem a saját esetedet írtad le és azzal volt a bajom, hogy ha már általánosságban írsz akkor ne csak az egyik oldalról. Vagy akkor tényleg mondd azt, hogy a "pasi részéről" azért lehet vége. Mindegy. Nincs kedvem ezen veszekedni.
Megbántott ma valaki?
elmondhatod nyugodtan.
na majd én vázolom :)
"ASOT nevű felhasználó válasza:
1. Talál egy olyan lányt akivel többet is el tud képzelni, akit megszeret.---> fordítva: talál egy olyan fiút
2. unalmas lesz, nem köti le a lány, nem tlaál benne semmi olyat ami hozzá láncolná...--->fordítva: unalmas lesz nem köti le őt a fiú stb stb.
3. simán csak nem jó a szex, amíg nincs ló jó a szamár is alapon működik.---> ugyanez fordítva a fiúnál :)))
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!