Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a pasik minél több nőt megkapni? Miért jó ez nekik?
Ffi vagyok.
Te meg egy szörnyen buta ember. De az ilyenekkel felesleges foglalkozni, hidd csak ezt, ha ettől jobb neked.:D
De tudtad, hogy van vilagranglistájuk is, ahol minden lánynak mérik, hogy fiatal korában hány emberrel kuratta meg magát? Ezért csinálják :D
Jóég...
Lányod van és ezzel együtt annyi eszed, hogy pár r..banc alapján már őt is ettől félted...
Tudod a te és az anyja neveltetésén múlik, hogy milyen lesz a drága lányod. Nem félteni kell, hanem figyelni rá...
Az ilyeneknek, akiket te említesz, senki nem mondta meg, hogy ez jó vagy rossz dolog esetleg. Senki nem foglalkozott velük, aztán gondolom így akartak feltűnést kelteni.
De inkább kérdezz meg erről egy pszihológust, mert én nem vagyok az. De majd ő felvilágosít, hogy egy normális neveltetést kapott, normális lánynak/nőnek nem az az életcélja, hogy kiégesse és megaláztassa magát fiatal korában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!