Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél olyat valaha h meghalnál mert mindent elvesztettél? Szerelmet családot mindent amiben hittél?
Igen, és sajnos most is ez van :(
Sajnos semmi nem jött össze eddig életembe, bár a szüleimmel élek, szerencsére elvagyok, ezzel nincs épp bajom, meg munkám is van. Igaz nem éppen az álmaim munkája de a mai világba már annak örülök hogy legalább van állásom.
De sajnos a barátaim nagy része már más merre van, nem találkozok velük igazán, egyedül maradtam. Szerelem terén sosem volt szerencsém sokan csak hülyítettek.
Magányos, és szeretethiányos vagyok, és nekem mindenem lenne egy olyan lány aki szeret. Bár így sajnos még nehezebb nőt találnom a kisugárzásom miatt, depis vagyok, bár letudom kötni magam és igaz most úgy vagyok vele hogy így nem tudok élni, de én érzem hogy még van jövőm mert fiatal vagyok. Csak félek attól hogy később se lesz senkim, és magányos leszek és hátrány ha még nem volt barátnőm és ezért pattintanak le, hazudni meg ugye nem akarok, és sosincs jó vége ennek :(
nem
szerintem ezért érdemes élnem, hogy a sz-rból is kilábaljak, mert mindig leszek boldog, amiért megéri. ne legyetek gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!