Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy fiú elkezd szinte zokogni a barátnőjének egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy ideje kb hónap eleje óta nem vagyunk meg jól sok veszekedés volt nem is beszéltünk meg bunkóztunk egymással és ma mikor tök kedves volt velem áttudtam ölelni és újra érezhettem hogy mennyire is szeretem és imádom őt egyszerűen elkezdtem sírni..

nem vagyok már gyerek 20 körül vagyok szóval :D

#barátnő #szerelem #sírás #névtelenvagyokmost
2014. febr. 21. 01:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, eleve te kérdezted, hogy mennyire gáz, tehát vagy te is annak érezted, vagy csak itt akarod magad vigasztaltatni más buzeránsokkal.
2014. febr. 21. 02:13
 22/28 A kérdező kommentje:
igazából mások véleményére voltam kíváncsi hogy ki szerint milyen ez. az ami történt megtörtént hát ez van.. nem direkt volt hogy na most sírni akarok mert elvették a nyalókám és vissza akarom kapni.
2014. febr. 21. 02:15
 23/28 anonim ***** válasza:
A legnagyobb problema az, hogy en imadom Karacsonyt.....
2014. febr. 21. 03:24
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a gáz(bár szerintem .uzis)Hanem azt,hogy még ezt világgá is kürtölöd.Menj vissza anyucihoz csecset szopni.
2014. febr. 21. 06:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, vagy legalábbis a barátnőd helyében én nem érezném annak
2014. febr. 21. 08:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :) mióta vagytok együtt?
2014. febr. 25. 05:49
 27/28 A kérdező kommentje:
nem olyan régóta, pár hónapja
2014. febr. 25. 15:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Ami igazából sokkal fontosabb, hogy ő hogy reagált rá?

Mert az lehet, hogy itt sok érzékeny és romantikus csaj mondogatja, hogy "ez milyen édes és nem gáz", de közben lehet a barátnőd meg nyápicnak tart (persze reméljük nem így van).

2014. febr. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!