Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy fiú elkezd szinte zokogni a barátnőjének egy ilyen helyzetben?
Egy ideje kb hónap eleje óta nem vagyunk meg jól sok veszekedés volt nem is beszéltünk meg bunkóztunk egymással és ma mikor tök kedves volt velem áttudtam ölelni és újra érezhettem hogy mennyire is szeretem és imádom őt egyszerűen elkezdtem sírni..
nem vagyok már gyerek 20 körül vagyok szóval :D
A közhiedelemmel ellentétben a férfiaknak is vannak érzéseik.
Egy valódi NŐ pedig értékeli, ha a férfi kimutatja azokat. (Valódi nő alatt most nem az ilyen jégcsap mentalitású, éppen aktuális izomagyú alfahímre nyálát csorgató két lábon járó vaginát értem.)
Igen ez gyakran megesik, ha látens homoszexuális az ember.
A férfiaknak meg nincsenek érzéseik, hagyjuk a buzulást.
"Igen ez gyakran megesik, ha látens homoszexuális az ember.
A férfiaknak meg nincsenek érzéseik, hagyjuk a buzulást."
Nagyon kisgyerek lehetsz ha ezt valóban így gondolod talán a 16 éves szintet el is éred.
Jajj hagyjad már. A mimóza lelkűeket régen ledarálta az evolúció, később kidobták a Taigetoszra őket, csak sajnos a mai társadalom életben hagy minden életképtelen egyedet.
Persze, ha mondjuk lemészárolják az ember családját, elmorzsolhat egy könnycseppet mielőtt bosszúra indul, vagy ha a kedvenc focicsapatod kikap a legnagyobb riválistól, akkor egy kis elérzékenyülés belefér.
De ha egy lány karjaiban sírsz, már indulhatsz is a melegfelvonulásra tangában riszálni a szőrös segged!
Egek, ezt a felfogást! Komoly probléma lehet veled EQ-téren, ha így vélekedsz. Az Emberek értékét nem a tökéletesség látszata adja és nem is az, ha egy darab kőnek mutatja magát...
Tessék, ajánlom ezt a vidit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!