Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy fiú elkezd szinte zokogni a barátnőjének egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy ideje kb hónap eleje óta nem vagyunk meg jól sok veszekedés volt nem is beszéltünk meg bunkóztunk egymással és ma mikor tök kedves volt velem áttudtam ölelni és újra érezhettem hogy mennyire is szeretem és imádom őt egyszerűen elkezdtem sírni..

nem vagyok már gyerek 20 körül vagyok szóval :D

#barátnő #szerelem #sírás #névtelenvagyokmost
2014. febr. 21. 01:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%
kisk csö g
2014. febr. 21. 01:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A közhiedelemmel ellentétben a férfiaknak is vannak érzéseik.

Egy valódi NŐ pedig értékeli, ha a férfi kimutatja azokat. (Valódi nő alatt most nem az ilyen jégcsap mentalitású, éppen aktuális izomagyú alfahímre nyálát csorgató két lábon járó vaginát értem.)

2014. febr. 21. 01:35
 13/28 anonim ***** válasza:
Simon Belmont, jó írtad. Egy Nő értékeli. És igen, a Férfiak is éreznek, amit szeretünk, ha olykor ki is mutat. :)
2014. febr. 21. 01:37
 14/28 anonim ***** válasza:
29%

Igen ez gyakran megesik, ha látens homoszexuális az ember.

A férfiaknak meg nincsenek érzéseik, hagyjuk a buzulást.

2014. febr. 21. 01:42
 15/28 A kérdező kommentje:

"Igen ez gyakran megesik, ha látens homoszexuális az ember.

A férfiaknak meg nincsenek érzéseik, hagyjuk a buzulást."

Nagyon kisgyerek lehetsz ha ezt valóban így gondolod talán a 16 éves szintet el is éred.

2014. febr. 21. 01:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nő vagy férfi, mit számít, elsősorban emberek vagyunk. Ha gáz is manapság ezt bevallani. :D Lemásztunk már a fáról egy ideje, lehet, hogy menő dolog adni a megrendíthetetlen menőmanót, de mindenki érez! Nem tudom, ki verte a fejedbe az ellenkezőjét, de gyorsan felejtsd el, ha nem akarsz nagyon fiatalon és nagyon durván kiüresedni... (és ezt nem rossz szándékkal írom)
2014. febr. 21. 01:48
 17/28 anonim ***** válasza:
28%

Jajj hagyjad már. A mimóza lelkűeket régen ledarálta az evolúció, később kidobták a Taigetoszra őket, csak sajnos a mai társadalom életben hagy minden életképtelen egyedet.

Persze, ha mondjuk lemészárolják az ember családját, elmorzsolhat egy könnycseppet mielőtt bosszúra indul, vagy ha a kedvenc focicsapatod kikap a legnagyobb riválistól, akkor egy kis elérzékenyülés belefér.

De ha egy lány karjaiban sírsz, már indulhatsz is a melegfelvonulásra tangában riszálni a szőrös segged!

2014. febr. 21. 01:56
 18/28 LeftBehind ***** válasza:
2014. febr. 21. 01:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Egek, ezt a felfogást! Komoly probléma lehet veled EQ-téren, ha így vélekedsz. Az Emberek értékét nem a tökéletesség látszata adja és nem is az, ha egy darab kőnek mutatja magát...

Tessék, ajánlom ezt a vidit:

http://www.youtube.com/watch?v=MxJHOd-0IGk

2014. febr. 21. 02:01
 20/28 A kérdező kommentje:
Attól hogy adod a kősziklát meg a kemény.. és ha az ilyen idióta agymenésed elköhögöd nyilvános helyen emberek között egy érzelmi analfabétának fognak gondolni.
2014. febr. 21. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!