Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, milyen hatással van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen hatással van rátok az ha az utcán/bárhol sokan "megbámulnak" titeket?

Figyelt kérdés

Itt inkább a férfiak/fiúk általira gondolok, nem arra h egyik csaj a másikat h de jó naci, stb...

Nem ilyen "felületes" válaszokat várok amit magam is tudok, hanem aki esetleg mélyebben belegondolt (pozitív, negatív dolgok) már h mégis... :D

2014. febr. 20. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7 Meglepődnék, de jólesne.
2014. febr. 20. 20:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Még mindig a csúnya embereknél vagyunk... én igazából ilyen idilli történetet vártam h vmi orbitális happy end lett a vége, vagy h erőt adott az egész naphoz egy szimpatikus ember mosolya miegymás, erre meg megy a s**r. Végül is ez az én hibám. :D
2014. febr. 20. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Ja persze, nem szeretik ha megbámulják őket de azért felveszik a csöcs-meg seggkirakós ruhákat. Szeretik azok, csak megint játsszák magukat, szokás szerint. :D
2014. febr. 20. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy megnéz, hanem, ha már betegesen bámul. Diszkréten is lehet csinálni, észreveszem, de nem ilyen undorító.

Meg bevásárlóközpontban, ami nem egy disco, de ott se!, mi az hogy csak úgy fogdozza s...gemet egy idegen?

2014. febr. 20. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Hangulatomtól függ, előfordult, hogy elég agresszíven reagáltam le. A nők általában kommentálják is (direkt még hallótávolságban) a látványt, tehát abban a helyzetben tisztába lehetsz, mit gondolnak rólad. Én vékony vagyok, általában molettebb testalkatú nők néznek meg, esetleg még negatív megjegyzést is fűznek hozzá, ezt szánalmasnak tartom. Volt már cikis helyzet is. Télen egy hölgy annyira nézett engem a buszváróban, hogy én rászóltam: Helló! Ne forduljak körbe? ( a teljesség kedvéért, hogy minden szögben láthasson) - mire Ő: Bocsánat, csak olyan jó fazonú a kabátja, hol gombolódik? - Rejtett gombolású, és pluszban cipzáros, szegényt csak az érdekelte, én meg puffogó viperaként ráförmedtem.
2015. okt. 11. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!