Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy nem kaptam semmit a barátomtól névnapomra?
Figyelt kérdés
felköszönte, de nem kaptam semmit, kicsit rosszul esik. mondjam el neki?2014. febr. 19. 17:22
21/26 walk w1th mee válasza:
azmég a jobbik eset ha tudta a névnapodat mertén még a sajátomat se tudom ..
22/26 anonim válasza:
Dehogy gáz, jelentéktelen ünnep. Én a sajátomat se tudom mikor van :D
23/26 anonim válasza:
Hülyeség a névnap, én még születésnapot se tartok sokszor, ugye milyen elcseszett dolog?
Ez is csak egy ráérős ünnep, mint a többi. Felőlem tarthat bárki, engem nem érdekel, de engem hagyjanak ki belőle. a munkahelyemen minden héten tartanak valami névnapot, megint szálljak be a virágpénzbe mert Y illetőnek ma van a névnapja, köszöntsük fel, anyám kínja, nem érdekel!
24/26 anonim válasza:
Mellesleg azt se tudom mikor van a név napom, pedig két keresztnevem is van, felesleges humbug ünnep. Legyen mire költened a pénzed.
25/26 anonim válasza:
MOND EL NEKI DE NAGYON FINOMAN!HISZ A BARÁTOK KÖZÖTT NINCSENEK TITKOK!
26/26 anonim válasza:
anyám, mi lenne veletek ha rátok szállna az apech? akkor is a névnap lenne a legfontosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!