Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám elakar tiltani a barátomtól és valami lúzerrel összehozni. Mit tegyek, hogy ezt ne tegye meg?
Figyelt kérdés
Aztmondja,hogy a pasim rossz hatással van rám csak azért mert egyszer jól le részegedtünk de télleg nem szoktam ilyet,hogy meg is tudja de látott minket és most tök gáz mert nem hagyja hogy találkozzunk és találkoznom kell azzal a lúzerrel akit már alapból ki nem állhatok.16/L2012. okt. 8. 18:45
2/7 anonim válasza:
Egy luzerral?Már ne is haragudj én nem igen beszélek csúnyán anyámmal.De ezért nagyon kikekénél magamból.Az oké,hogy tilt ilyen korban.De hogy valaki mással hozna össze inkább.Az túl megy minden határon
3/7 A kérdező kommentje:
hát hogy okoskodik folyton és az hogy nekem nem kell!!!
2012. okt. 8. 18:46
4/7 TOMAtm válasza:
mert az anyák jót akarnak.nyugodtan mond meg neki h a szerelemnek nem lehet parancsolni úgysem,és a te érzelmi életed nem az ő dolga.ez a te életed nem az övé.
5/7 anonim válasza:
Szerelem??? Jó vicc... jön majd valami emberke mindjárt és aszondja', ő ilyen idősen ismerte meg a feleségét, stb... 50ből 1. A sráccal találkozz, beszélgess vele, de anyádnak mondd meg, hogy ne legyen kerítő... A tiltás azért jogos, de megbeszélendő.
F17
6/7 anonim válasza:
Tökmindegy, egy idő után anyukád is belátja, hogy tehetetlen a kamaszgyereke akaratával szemben. Te meg úgyis mindig azt akarod, amivel anyukádnak ellentmondhatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem hogy a tiltás jogos de azért ne örökre akarjon szétválasztani minket!!
2012. okt. 8. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!