Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket várok de nem a barátomtól mit tegyek?
voltam egy buliba és nagyon bepiáltam és valahogy lefeküdtem
valaki mással és pár napjaq derült ki hogy gyereket várok amikor a pasimmal mindig használtunk ó.t.-t...
aki hülye haljon meg
csak a gyereket sajnálom
kezdetnek egy tipp: ne feküdj össze minden szembejövővel mindenféle óvintézkedés nélkül
Nah ja. Benned is sok tartás lehet hha egy kis piától máris szétteszed a lábad. Ráadásul annyi eszed sincs h védekezz. Gratulálok. Most emiatt végetvetnél egy fejlődő életnek.
Off: Nem vagyok abortusz párti sem ellenes. azt vallom h csak alapos indokkal vetessék el a gyereket (gyógyszer nem hatott, gumi kiszakadt, védekeztek, becsúszott de nem tudnák nevelni....stb), de az h az anya egy piás rib..c, nem tartozik ezek közé az indokok közé.
a 3. válaszoló miért lett lepontozva?
nem értem, mert nagy igazságot írt!
Akármennyire idióta valaki, nem hiszem, hogy az abortuszt mindenféle lelki megpróbáltatás nélkül elviseli, szóval nem fogod tudni titokban tartani, ha így döntenél.
Én a helyedben ezt csinálnám: Mondd el a barátodnak, hogy terhes lettél.(óvszer és gyógyszer mellett is előfordul..), vetesd el a gyereket (jobb lesz, ha nem egy ilyen nőhöz születik, mint te..egyelőre legalábbis), aztán valószínű az abortusz úgyis rányomja bélyegét a kapcsolatotokra és szakítani fogtok. Még az erős kapcsolatok sem mindig bírják ki az abortuszt. Őt meg legalább hagyjd meg abban a hitben, hogy nem csaltad meg.
Egyébként nem vagyok abortusz párti, sem ellenző, de én biztos ezt csinálnám ebben a helyzetben.
Ja és egy hülye kis qrva vagy, remélem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!