Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányan élnek itt ilyen álom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan élnek itt ilyen álom kapcsolatban? Mennyi erre az esély manapság?

Figyelt kérdés
Akivel szexuálisan, lelkileg és mentálisan is kielégítik egymás igényeit, szenvedélyesen vonzódnak egymáshoz, fantasztikus a csók, szex, sok közös programot csinálnak együtt, minden megbeszélnek, rengeteget baromkodnak együtt, őszinték, felnéznek egymásra, nem áldozat a hűség, bizalom természetes dolog.
2014. febr. 19. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
kérdés, hogy aki nem ilyenben él, az mi a fenéért nem szakít
2014. febr. 19. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem ilyenben élek. Ahhoz szakítanom kellene az egyedülléttel.
2014. febr. 19. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:
itt az "ilyen" csak párkapcsolatokra vonatkozik, az egyedüllét pedig nem párkapcsolat
2014. febr. 19. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:

hát a környezetemben sajnos egy ilyet sem tudok most felsorolni, ahogy magamról sem tudom elmondani, mivel épp egyedül vagyok.

változtatnék is ezen szívesen, de sajnos akikkel szemben vonzalmat éreznék, egy rossz se veled se nélküled, egymást csaljuk elhúzott kapcsolatban élnek...

ez elég negatív válasz lett, de sajnos most ez az igazság.

2014. febr. 19. 16:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Rossz évekig egyedül lenni és nyalakodó szerelmeseket látni. :D Gondolom ezért.
2014. febr. 19. 16:35
 6/12 anonim válasza:
49%
Álom kapcsolat van, ha a pasi dúsgazdag... Engem nem is érdekel már a komoly kapcsolat téma. Eleget csalódtam már... Csak szex és nincs fájdalom! :-D 21/F
2014. febr. 19. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam majdnem minden stimmel, kivéve a sok közös programot, és az egy eléggé fájó pont. Szerintem nagyon nehéz ilyen párt találni, de rossz kapcsolatban ettől függetlenül nem maradnék csak azért, hogy legyen valakim.
2014. febr. 19. 16:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak szexnél is kialakulhat később... :D
2014. febr. 19. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát én maximum álmomban élek kapcsolatban. A valóságban ugyanis annyira ronda vagyok, hogy sosem lesz barátnőm.
2014. febr. 19. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:
én ilyenben élek. nem azért mert én hú de tökéletes vagyok, hanem mert mindketten tudjuk, hogy a Jóisten egymásnak teremtett minket és ez elég <3
2014. febr. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!