Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti undorodnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti undorodnátok egy olyan lánytól, akinek ekcémás az arca? Lehetne nálatok esélye?

Figyelt kérdés
Nem olyan nagyon súlyosra gondolok, csak, hogy száraz, kirepedezett bőr, egy kicsit vörös (csak kicsit)szemhély?

2014. febr. 17. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát küldesz képet?
2014. febr. 17. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar. Paleóval és shea vajjal meg a méreganyagok, tiszító, tisztálkodási szerek kiiktatásával valószínűleg elmúlna :) egyáltalán nem zavar. Gyógyítható is de amúgy se zavar :) hány éves vagy?
2014. febr. 17. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem.. Nem tehet róla mert az 1 betegség.. Nem az ő hibájából olyan amilyen.. Régebben én is ezzel szenvedtem.. :/ De már nem *-*

17/F

2014. febr. 17. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha egyébként szimpatikus a lány személyisége, és nyilván ha megfog küllemre is valami, akkor ez nem számítana. Át tudom érezni a lelki fájdalmát ( már ha van emiatt), mert én is átéltem/néha átélek olyat, ami lelki nehézségeket okoz. Tudom, milyen nehéz lehet neki. Szóval nem, nem hagynám ott emiatt. Ezt lehet kezelni amúgy is, de ha nem lehetne, akkor sem lépnék le csak emiatt.
2014. febr. 17. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet nálunk esélye..nem az a legfontosabb hogy hogy néz ki...persze rohadtúl számít! De ekcémásan is nézhet ki valaki szépen:)

De ha gondolod küldhetsz képet

17/f

2014. febr. 17. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyen, akkor igen, undorító:

[link]

Az már más kérdés, hogy nem tehet róla, de nyilván az emberek többsége tart tőle hogy megfertőzi stb (még ez hülyeség is) meg vissza taszítónak is gondolják.

2014. febr. 17. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem tudok képet küldeni.

Jó érzés, hogy így gondoljátok. Sajnos akiket én ismerek undorodnak tőlem. Pedig már rengeteget javult a bőröm. Régen minden hajlatom vörös foltos volt. Szerencsére az már elmúlt. Remélem ezt is kinövöm.

2014. febr. 17. 18:08
 8/11 A kérdező kommentje:
6: nem ennyire nem
2014. febr. 17. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ekcémás arc? Már bocs, de inkább húzz zacskót a fejedre.
2014. febr. 17. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Részemről ez nem lenne probléma.

Ez bárkinél kijöhet amúgy, és ahogy jött, el is múlhat.

Neked pedig múlik, javul, ez a lényeg. Aki meg emiatt undorítónak tart, az annyit is ér ;) Ez egy olyan dolog amiről nem tehetsz...

2014. febr. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!