Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti undorodnátok egy olyan lánytól, akinek ekcémás az arca? Lehetne nálatok esélye?
Nem.. Nem tehet róla mert az 1 betegség.. Nem az ő hibájából olyan amilyen.. Régebben én is ezzel szenvedtem.. :/ De már nem *-*
17/F
Lehet nálunk esélye..nem az a legfontosabb hogy hogy néz ki...persze rohadtúl számít! De ekcémásan is nézhet ki valaki szépen:)
De ha gondolod küldhetsz képet
17/f
Ha ilyen, akkor igen, undorító:
Az már más kérdés, hogy nem tehet róla, de nyilván az emberek többsége tart tőle hogy megfertőzi stb (még ez hülyeség is) meg vissza taszítónak is gondolják.
Nem tudok képet küldeni.
Jó érzés, hogy így gondoljátok. Sajnos akiket én ismerek undorodnak tőlem. Pedig már rengeteget javult a bőröm. Régen minden hajlatom vörös foltos volt. Szerencsére az már elmúlt. Remélem ezt is kinövöm.
Részemről ez nem lenne probléma.
Ez bárkinél kijöhet amúgy, és ahogy jött, el is múlhat.
Neked pedig múlik, javul, ez a lényeg. Aki meg emiatt undorítónak tart, az annyit is ér ;) Ez egy olyan dolog amiről nem tehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!