Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lenne esélyem a...

Szerintetek lenne esélyem a modellkedéshez? Olvasd el!

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta az az álmom: hogy modellkedjek vagy hogy hercegnő legyek.. de ez a hercegnőnek lenni esélytelen.. Kíváncsi vagyok hogy modellkedéshez lenne-e bármennyi esélyem.. Divatbemutatón voltam már.. de, igazából csak azért voltam, mert balettfellépésünk volt és a tánc végén zárásként végig kellett mennünk egy kifutón abban a ruhában ami jól állt nekünk.. Volt már olyan hogy Westendben megkérdezett egy nő hogy nem mennék-e el castingukra.. Nem vettem azt komolyan, hisz ott majdnem minden 2. fiatal lányt leszólította.. Utcán is kérdezték már meg.. de az is kb. ugyanolyan volt mint a Westendben hogy nagyon sok lányt megkérdezte.. és nem igazán van önbizalmam, szóval úgy voltam vele, hogy ennyi gyönyörű lány mellett akiket leszólítanak nem hinném hogy lenne bármilyen esélyem is.. Aztán mostanában egy lány Budapesten odajött hozzám hogy nem szeretnék-e modellkedéssel foglalkozni? Mondta hogy csak azért jött oda a hozzám mert az ügynökségük épp új arcokat keres és 'nagyon különleges arcom van és az alakom is jó hozzá' 173-174 cm magas vagyok hosszú vékony lábakkal, 49 kilogramm, kb. 50 centiméter eredeti barna színű hullámos hajam van, csípőm: 80 cm, derekam:65cm, mellem: 79 cm. Világos színű bőröm van. Hát arcomról képet nem szívesen akarok kirakni.. Körül írom körülbelül az arcom hogy hogy néz ki: hosszúkásabb arcom van. arcom nem pattanásos, nem mitesszeres, van két anyajegyem az arcomon e picikék.. piros szám van..szemeim nagyok, barnás-zöldes színűek..szempilláim spirál nélkül is hosszúak és nagyon sötét feketék. szemöldököm nem befestett viszont ki van szedve de nem nagyon vékonyra (kb.:Demi Lovato szemöldöke), magas homlokom. nincsenek összevissza fogaim..szép fehér fogsorom van.

Hát ezeket azért írtam le mert mondták már hogy: szeretnének ilyen hosszú vékony lábakat, .. meg hogy nagyon jó az alakom.. meg szememet dicsérték már meg sokan: 'őszinte' szemem van. a számat is sokan dicsérték már hogy egyedi a pirossága..

Szerintetek meg van hozzá az alakom?

Van bármi lehetőség arra hogy az egyik gyerekkori álmom legalább beteljesüljön?

Ha tudsz nekem írni valamit ha te mondjuk modell vagy és hogy hogy kezdted. Vagy hogy modellkedéssel szerettél volna fogglalkozni de meggondoltad magad, vagy nem volt meg az alakod akkor légyszíves azt is írd le!

2014. jan. 12. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
legalább az alakodról mutass képet.
2014. jan. 12. 14:16
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a képet tudom így hirtelen küldeni.. Hát körübelül ilyen alakom van.. sajnos kb. 7-8 hónapos kép.. azóta nőttem és egy-két cm fogytam a derekamból..

2014. jan. 12. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
A képet nem lehet megnyitni... Szóval ezt még gyakorold. Amúgy ennyi szöveget nem fogok elolvasni. Senkit sem érdekel a lelki világod igaziból. Azt hogy alkalmas vagy-e modellnek csak kép alapján tudnánk megmondani, de a mi véleményünk sem hiteles hiszen egy nevesebb ügynökségnél kéne próbálkozni ugye :D
2014. jan. 12. 21:49
 4/9 anonim válasza:
Én meg tudtam nyitni a képet és szerintem jó alakod van. Ha mellette az arcod is szép, akkor mindenképp megér egy próbát, ha nem is sikerül, ne keseredj el, mert nem mindenkinek a modellek tetszenek, sőt én láttam már olyan modellt, aki szerintem kifejezetten nem volt szép. Esetleg ha van újabb képed, azt is elküldhetnéd, mert mondtad, hogy kicsit változtál.
2014. jan. 13. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Tölts fel arcot, alakot mutató képet vagy egy facebook kép linkjét írd be. Ha félsz az arcod megmutatni, nem leszel modell. Az első (akár ingyenes!) munka után aláírsz egy papírt, hogy a megrendelő gyakorlatilag bárhova használhatja a képed, innentől kezdve kis szerencsével napokon belül néhány tízezer ember fog látni. Ez tudod olyan, mint a sebész, aki fél a vértől...:-)
2014. jan. 13. 09:42
 6/9 Aurora117 ***** válasza:
küldj képet üzibe, mert így látatlanban nem tudunk nyilatkozni.
2014. jan. 13. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

elég érzelmesnek tűnsz, én pedig azt hallottam, hogy a modelleknek 'keményeknek' kell lenniük. igazából ha az arcod nem szép, amit így nem tudunk megmondani, akkor nem biztos hogy sikerülni fog..:/ leírtak alapján pedig szép lehetsz, de kép nélkül tényleg nem lehet megmondani. így pedig az maradt, hogy elmész egy ügynökséghez.

sok sikert:)

2014. jan. 13. 20:33
 8/9 anonim válasza:
szerintem simán lehetsz, nagyon jó az alakod!:) amit leírtál az arcodról, elég különleges arcod lehet, biztosan szép vagy!:)
2014. jan. 15. 13:32
 9/9 anonim válasza:
De tényleg mutathatnál egész alakos képet, megkönnyítenéd a véleményünk formálását egyrészt, másrészt meg kíváncsivá tettél szerintem nem csak engem. :)
2014. jan. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!