Lenne esélyem fotómodellként 14 évesen 167/50-es paraméterekkel?
Tudom,172cm-től keresnek modelleket,de én csak pár fotózásra gondoltam magazinokba,újságokba,mint tinimodell.
Kicsi korom óta azt mondják mennyire manökenalkat vagyok.
A combom 40 cm-hosszú és 50 cm széles,a derekam 60-65 között van valahol, a csípőm 88cm.
Érdemes elkezdeni?
Képet nem tudok és nem is szeretnék küldeni,elég bizalmatlan vagyok,ne haragudjatok.:/
A fő kérdés: Ha jelentkezem ilyen tinimodell hirdetésekre,nem fognak visszautasítani a magasságom miatt?
Esetleg várjak hátha növök 5-6cm-t (későn érő típus vagyok),és akkor próbáljam meg pl. az Icont?
Rendben várni fogok.
Azért az teljesen más,mikor kirakom ide a fényképemet,látja akárki és visszaél vele(akinek nem inge),minthogy egy profi fotós készít rólam fényképeket.
De ilyen buta kérdéseket..
Itt keresel választ a kérdésedre..
Kép nélkül,kitudná megmondani most komolyan?
Én fiú modell vagyok 15 éves korom óta,már 2-3kép alapján megtudom mondani..de kép nélkül lehetetlen,attól hogy leírod mi mekkora az semmit se jelent.
De ki mondja azt,hogy manökenalkat vagy? anyud meg a barátnői?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!