Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen mocskos pletykával?
Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, barátnőmmel lassan egy éve élünk együtt. Van egy gyerekkori, nagyon közeli barátom, aki külföldön dolgozik, és amikor hazalátogat Magyarországra, egy-két hétig nálunk lakik (nála albérlők vannak). Most jutott a fülünkbe a pletyka, hogy én állítólag azért nem veszem feleségül a barátnőmet, mert hármasban szoktunk szexelni. Természetesen ez ostobaság, de ő nagyon kikészült rajta. Gondoltam, hogy megkérem a kezét, egyébként is terveztem (bár nem azonnal), de azt hinné, hogy csak emiatt, és nyilván a pletykálók se hallgatnának el... Mit lehet tenni ilyenkor? Engem nem izgatna, de ő kiborul tőle. A barátomat nem akarom elküldeni egy ilyen hülyeség miatt (meg nincs is sokat nálunk), és kedvesem sem, nagyon jól kijönnek (és kérlek, ne mondjátok, hogy van köztük valami, tudom, hogy nincs).
ne foglalkozzatok ilyen baromsagokkal! es ne is kezdjetek el tagadni, mert annal rosszabb lesz a dolog. de ha esetleg
tudjatok, hogy kinek az agyszulemenye akkor rakerdezhetnetek h mikor latott vagy hallott erre utalo jeleket.
2014. febr. 19. 00:13
2/10 anonim válasza:
Miért ne vehetnéd feleségül, attól hogy hármasban szexeltek? Nem értem a pletykálók buta észjárását.
2014. febr. 19. 00:14
3/10 A kérdező kommentje:
NEM szexelünk hármasban, de ha úgy lenne, se befolyásolná a dolog a házasodási kedvemet. :) Én se értem, gondolom, az lehet mögötte, hogy ilyet csak erkölcstelen, "nem feleségnek való" nő csinál...
2014. febr. 19. 00:18
4/10 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet volt. A párom gyerekkori barátja akit én is nagyon szeretek (mint barát) Angliában él. Neki itthon nincs lakása, így amikor hazajön 2-3 hétre, és pár nap szülői látogatás után amikor elege lesz a szüleiből hozzánk szállásolja el magát. Mi örömmel fogadjuk, mert nagyon jól érezzük magunkat. El is terjedt a lakóházban, hogy hármasban szexelünk, hol az egyikkel-hol a másikkal vagy egyszerre mindkettővel. Mi csak nevetünk rajta. Amúgy meg minden pletyka 3 napig pletyka, utána már unalmassá válik. Mi megoldottuk, hogy a főkolomposnak aki terjesztette a pletykát a lift előtt mondtuk, hogy az hagyján, hogy hárman..de ha tudná mi mindent csinálunk kitérne a hitéből..A két srác meg vigyorogtak a nőre, hogy ez ám az élet stb..
Csámcsogtak egy darabig, majd nem foglalkoztak többé velünk, mivel nem vettük fel
2014. febr. 19. 00:18
5/10 anonim válasza:
Ekkora marhaságot :D Szard le jó magasról, ennyit tudsz tenni. Ha meg akarod kérni a kezét a barátnődnek, kérd. Nehogy már felnőtt létedre mások baromságai befolyásolják a döntéseidet :)
2014. febr. 19. 00:21
6/10 anonim válasza:
Velem is megtörtént hasonló. Komoly barátom volt (aztán később a férjem is lett), és összehoztak egy kollégával. Eleinte persze őszinte megplepetéssel tagadtuk a nem is létező dolgot (a vicc az volt, hogy alig ismertük egymást igazából), aztán ez a pletyka kicsit összehozott minket (nem szexuálisan) és pár hétre rá, már mindenkinek mondogattuk, mikor rákérdeztek mi van? "Hát persze hogy volt szex... nehogy már ne legyen... miért, mi rossz van abban? Heti átlag 3x.. egyéb kérdés?" :D Leszálltak rólunk.
2014. febr. 19. 00:24
7/10 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig arra gondolok, milyen szánalmas szexuális élete lehet annak, aki ilyesmikről fantáziál... sajnálom az ilyen embereket.
2014. febr. 19. 00:27
8/10 anonim válasza:
Az ilyen pletykafészektől meg kell kérdezni: Miért csak nem irigy vagy? :D Majd leakadnak rólatok, ha tagadtok annál rosszabb.
2014. febr. 19. 00:34
9/10 anonim válasza:
Rátennék a pletykára két lapáttal.:)
Igen, de ez nem akadály, mert a 3. személy fiú. Vagy ló.
Stb...:)
Sokkal jobb, ha a saját Magad által elterjesztett pletykán csámcsognak, amit Te találtál ki!:)
2014. febr. 19. 03:33
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a pletyka terjesztőjét, hogy van-e kedve beszállni negyediknek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!